e kad bi bio bar malo jeftiniji, uzeo bih ga odmah. to je uredaj za mene![]()
Crazy Shop, HTC S710, 3.599,00 kuna
e kad bi bio bar malo jeftiniji, uzeo bih ga odmah. to je uredaj za mene![]()
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Eh da ste ga vidjeli uzivo... predivan i ogroman ekran.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
na gsmareni kaže 2,4 inča i 65k boja... ništa baš spektakularno? zašto kažeš da je ekran dobar?
Pa ekran moze biti super iako je 65k boja, sto je tu cudno?
ne, ok slažem se u potpunost...
samo me zanima po čemu se ističe od drugih, jer po spec. mi nije ništa poseban...
Nista, specifikacije sasvim uobicajene, jedino sto bolje izgleda. Ah zaboravih prvi legalni WM6 i slide tipkovnica
Najveci zaslon na WM Smartphoneu, osim MTeoR-a, koliko se sjecam. Zgodno je imati full qwerty tipkovnicu u takvom malom kucistu.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Jeli se netko spojio na WLAN i dalje na Internet (Invisibile i Wep)?
U cemu je problem? U Connection Manageru upalis wifi, odes u settings > connection > wifi i tamo na status ili sto vec gdje vidis dostupne mreze.
www.gadgethive.com
Je se isplati kupiti ovaj mob?
Bas se planiram prebaciti na smartphone pa mi je ovaj zapeo za oko, a kako
bi mi to bio prvi smartphone slabo znam o njima...
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Ima nekoliko opisa na Netu. Kreni od http://www.htc.com.hr/. Pitanje isplativosti je pitanje kome je potreban takav mobitel. S njim ti sigurno neće biti dosadno. I... to je jedini mobitel koji oko moje kuće nema problemom sa signalom. I... to je zbilja kompjutor. Izrada je vrhunska - sukladna cijeni.
Zadnji uredio kalle : 07-08-2007 u 15:10
Da vec sam gledao opise i sve...kupiti cu ga kroz par dana...
Jos me zanima, gledao sa na njihovim stranicama da ima GPS modul ali me
zanima kolika je cijela tog modula i moze li se karta skinuti s interneta da
sad ne kupujem original? (i koliko bi dosla karta original u slucaju da nema
4 free)
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Ne moraš uzeti ovaj modul. Možeš uzeti bilo koji, imaš u HG Spotu ili Mercatoneu Sirf 3 odlučan GPS modul. Što se tiče "karte", treba ti software za navigaciju. Moj savjet ti je ili iGO Myway 2006 Plus ili Mireo viaGPS Cardinale 2.0 (ako slučajno već netko nije "cracknuo" 2.1). Naravno, oba možeš skinuti s ppcwareza ili pxdxa, zajedno s pripadajućim kartama...
HTC S710 se ne može spojiti na Gigaset SE515 DSL
viaGPS 1.5 se ne može instalirati na HTC S710
Moze se spojiti, 100%.
www.gadgethive.com
S telefona 0800 9000 rekli su mi da je Gigaset SE515 dsl stariji model i da se na njega ne može spojiti smartphone.
Iz HTC a su mi rekli da se probam spojiti na neki drugi ruter jer je vjerovatno Gigaset SE515 dsl star
Ako si se ti spojio onda ja sigurno nešto krivo radim, a ne znam što.
Usput, jesi li uspio instalirati neku navigaciju. Za sada na S710 niš ne radi.
Nisam isprobavao navigaciju, no vjerujem da bi bar nesto trebalo raditi...
Nisam se konkretno sa S710 spajao na router, nego sa 8310 i ostlaim WiFi smartphoneovima, ali i sa HP-om 5xx koji ima isti OS kao i S710 pa ne mogu vjerovati da bas S710 ima neki feler.
Preporucam ti da provjeris postavke routera, kao i smartphonea i probbas se spojiti na jos koji router.
www.gadgethive.com
Ma spaja se na sve routere pa i na Gigaset SE515. Samo ga je trebalo resetirati.
Zna li tko za kakvu navigaciju koja radi na HTCu
iGO navigacija imas vise na http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=34831
Bookmarks