dal si ga probao uplait bez mmc kartice. Može bit da je na njoj nešt instalirano, pošto je neovisna o formatiranju i mijenjanju fw-a na mobu
SX1
Nakon ubacivanja neke aplikacije, ne sjećam se koje prilikom pritiskanja tipke menija pojavila se poruka "App.closed Menu". Dakle ne može mu se u meni. Nakon nekoliko pokušaja odlučio sam ga resetirat jer nisam vidio drugor rješenja. *#I, ali osim izgubljenih podataka ništa se nije promjenilo. Pokušao sam zatim izmjenom FW preko kabela dca-540. Software se promjenio ali opet isto. Imam i dca-510 ali ga ne mogu instalirat da ga comp prepozna. Molio bih pomoć.
SX1
dal si ga probao uplait bez mmc kartice. Može bit da je na njoj nešt instalirano, pošto je neovisna o formatiranju i mijenjanju fw-a na mobu
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
To je bilo to. Sad se može u Meni.
Cijeli dan se mučim oko njega, a na kraju je tako jednostavno. Tko zna zna. Svaka čast. Što sad sa MMC?
SX1
Skinuo sam iz MMC sve najbitnije i formatirao je na compu. Sad ju formatirao mob i to je to. Zeznula me neka aplikacija koju sam isprobavao. Sad sve treba vratiti u prvobitno stanje.
Zadnji uredio dancho : 04-09-2007 u 17:04
SX1
Bookmarks