flOorKilla ti je pobrisao 4 posta jer su neprimjereni i offtopic te svojim sadržajem ne pomažu ama baš u ničemu. potpuno opravdano, daj si malo truda kad već nešto pišeš.
Napisao sam par postova u podforumu "Igre" i odjedanput ih nema... Ima ko objasnjenje? Nije uopce bio offtopic...![]()
flOorKilla ti je pobrisao 4 posta jer su neprimjereni i offtopic te svojim sadržajem ne pomažu ama baš u ničemu. potpuno opravdano, daj si malo truda kad već nešto pišeš.
tocno. svaki offtopic te nepotrebno komenitranje (sakupljanje postova) bit ce obrisano.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
jer onda ako ste čovjeku obrisali 4 posta (ne jedan, nego četiri), jednostavno niste mogli poslat PM da to više ne radi tako i navest ga na pravi put? možda bi sljedeći put napravio nešto kvalitetnije.
Ono, nije ni čudo što je frajer zbunjen.
u pravilima sve pise, da ih je proicitao nebi bio zbunjen. a pm bi dobio da je nastavio sa off-om..
p.s. iako si pitanje postavio Isusu, ja sam se ipak nasao duznim odgovoriti![]()
Zadnji uredio flOoKi : 01-09-2007 u 01:26
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Pravila foruma su vrlo jasno napisana i nema potrebe svaki puta ispočetka objašnjavati jedne te iste stvari.
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks