Dali postoji kakvi program da pretvori K800 u kameru za PC pa da preko skype-a radi web cam?
Dali postoji kakvi program da pretvori K800 u kameru za PC pa da preko skype-a radi web cam?
fulao si podforum, a i citao sam negdje da postoji neki program, sad nisam siguran dali je to bilo za k800, ali okida sliku svakih 30 sec
ZubøCяew
Evo ovaj program bi trebao radit kao webcam pa probaj,ja nisam isprobavao... http://rapidshare.com/files/91889969/SEWebcam.zip
Tema prebacena u odgovarajuci podforum.
Sto se tice pitanja, postoji daj SEwebcam, vec se davno vise puta pricalo o njemu, drugi put potrazi malo.
Program inace nije neka sreca, radi on najbolje sto moze, ali mobitel jednostavno nije zamisljen da bude web kamera. Manje-vise svi koji su ga probali su se razocarali.
ama daj to ti se ne isplati skoro pa nikako!!!
###1410989180026
Hmmm... sa K750 program baš i ne funkcionira najbolje... da ne kažem nikako... spojio sam mob sa PCom preko DCU60 i pokrenuo program, i sve je to divno i krasno kada bi program mogao pristupiti memoriji uređaja i snimiti nešt.
Mislim, bilo bi fora da postoji nešt takvo a da čak i funcionira hehe XD XD
našao sam programe iste namijene ali preko bluetootha, ali to riješenje meni ne paše =( =(
Zadnji uredio _R_D_X_ : 10-03-2008 u 19:13 Razlog: Removing RS link
Bookmarks