meni nije ali za svaki slucaqj opali jednu reinstalaciju softvera ili servis...
Nevjerovatno ali istinto.... sinoc mobitel stvaio da se puni poceo onaj djavo pistati da je bat prazna i ja lijepo stavim oko ponoci....
Jutros se probudio i vidim telefon nije potpuno napunjen u odem u onaj djavo status i tamo mi pise Baterija:75% punjac je naime cijelu noc bio prikopcan na tel i ........
Uzmem ja lijepo malo se igram, malo muzika tamo vamo bezveze skresem bateriju na 63% i stavim opet da se puni... punio se on tako mozda pola sata doso do 75% i nece vise.
Izbaci mi onu poruku baterija napunjena..... ali gore mi i dalje fali jedna crtica da bi baterija bila cijela......![]()
Da li se ikom slicno desavalo
###1410989180026
meni nije ali za svaki slucaqj opali jednu reinstalaciju softvera ili servis...
Jedan sa se nse foruma je imao isti problem al neznam dal i kako je to rješio...
pitaj prijatelja da ti posudi drugu bateriju od k750,pa provjeri dali je problem do mobitela ili baterije!
evo ovako uzeo sam od jarana punjac on ima takodjer K750i i nista isti djavo se desava dodje do 75% i stane......
sutra cu mu punjac vratit a uzet cu bateriju.... pa da vidim.....
nesto mi mrsko ici na novi software jos..... vidjet cu prvo da li je do baterije, pa ako bude onda super
EDIT:
evo ovako............. vratio ja njemu lijepo punjac uzeo bat. i opet isti djavo 75% max........
i onda mi padne ideja da izvadim memorijsku karticu.......
izvadim nju i onda mi jednostavno puni do 100%....![]()
Zadnji uredio ravilov : 20-08-2007 u 00:13
###1410989180026
upravo tako.......................
nemam blage sta je razlog.... ali et izvadim memorijsku napunim mob i opet vratim memorijsku
###1410989180026
kojs vrsta ti je memo?
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
pretpostavljam da je ms pro duo
SanDisk
Memory Stick Pro Duo
64MB
MagicGate
###1410989180026
rijesen problem..........
najprije sam uzeo od jarana i memorijsku karticu neka Sony-eva..... pa je bilo isto sranje
i onda lijepo skinem main od K750i R1BCOO2 i radi sve super
hvala svima za odgovore....
moze![]()
###1410989180026
_______
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks