ja sam ga imao pa sam ga prodao![]()
I kaj najviše igra?????
ja sam ga imao pa sam ga prodao![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Jedno vrijeme sam ga iznajmljivo i igro grand turismo nezamislivo odlicna igra.
beyond good and evil, prince of persia i the suffering.
Poslao: sile
Jedno vrijeme sam ga iznajmljivo i igro grand turismo nezamislivo odlicna igra.
tootalno odlična igra. ja i frend sad skoro svaki dan igramo kod njega 1 na 1 i i imam filing da je igra tolko dobra da ti nemre dosadit.
PRO EVOLUTION SOCCER 3...................
joj toga sam se ja naigrao...... al jos vise na plejki jedinici
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
da al ova zadnja verzija je definitivno najbolja
i to po svemu......
Gran turismo 3......
MA zakon........
A gran turismo 4 prolog......zaaakon.....
Citta di Aria......Nahebenija staza.
Ikad.
Samo,šteta kaj se može vozit samo protiv samog sebe......
puno mi je realniji Colin McRea od Gran Turisma,mada i on
ima svoje prednosti.........
GT rules.Poslao: damgol
PRO EVOLUTION SOCCER 3...................
PES e njega se nikad ne mozes naigrat. predjes master ligu sto puta nece ti nikad dosadit. pa pozoves drustvo i odigrade derbi u gajbu pivicezato vise volim igrati igrice na konzoli nego na pc-u, jednostavno
Ja imam ps2 a ha imam pun k***c igara imam gran turismo 4
Ja sam inače veliki fan gran turisma... tako da sam si sony kupio prvenstveno zbog te igre, a kupio sam si zato što mnoge igre iziđu samo za sony ili prvo za sony a tek onda za komp...
mozete vi pricat sta ocete al kompjuter je kompjuter.
Resistance is futile. You will be assimilated!
Imam PS2, al bez čipa...od igrica (originalnih) imam Gran Turismo 3, Grand Teft Auto 3, Tekken Tag Tournament, Moto GP, Pro Evolution Soccer 2 i Need For Speed Underground 2...najbolja igrice na dvojci definitvno su mi FF X, PES4 i GT4, a najbolja igrica svih vremena kaj sam igrao bila mi je FF IX (igra je za PSone, ali je mrak, mrak, mrak...možda zato kaj volim FF:-)...
Bom Chicka WahWah
...Izvorno postao **gogi**
, ipak sam se uvjerio da PS2 ima nekih prednosti pred kompom, tako da za komp više igre najvjerojatnije neću ni nabavljat...
...trenutno igram -> GTA:San andreas , uz to GT3, Unreal Tournament, Fifa Street i Colin 2005...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
da eksterna foteljaIzvorno postao Eminem
no i to se da riješiti izlazom na tv i kontrolerom,
evo i ja sam imo ps2 punih 5 dana,probo sam malo to igrat ali mi se uglavnom nesviđa taj tip igre,osobno volim online igranje, tipa različite vrste pucačina i kada znam da iza svakog lika kojeg vidim ili izrešetam sa ak-47 sjedi neki lik i upravlja njime,time je igra nepredvidiva i odraz je "pravog razmišljanja" ,a usporedno ovim, ovaj je tip igara neigriv kontrolerom,tu jednostavno miš i tipkovnica dominiraju
Vidiš, to je kak se navikneš...kad moram nekaj igrati na mišu i tipkovnici (igre tipa UT, Quake ili neke aviosimulacije di ti treba cijela tipkovnica) prvo mi treba par dana da popamtim sve tipke i onda još par dana da se snađem...na kontroler sam naviknuo jer mi je sve nadohvat ruke...ali, kažem, sve je stavr navike i ukusa![]()
Bom Chicka WahWah
to samo govori da su igre puno kompleksnije,počevši od samog kretanja lika,saginjaja u nekoliko faza,naginjanja pod kutevima, i uglavnom kad se ufuras onako kako ti odgovara sve ostale igre idu po istom "kalupu"..a aviosimulacije (one prave ) su priča za sebe,meni je to muka,al svatko ima svoji gušt
Dobro...meni je cilj igre da se zabavim, ubijem vrijeme i tak, a ne da moram napraviti cijelu studiju kak napraviti sljedeći pokret u UT-u ili nekaj slično![]()
Bom Chicka WahWah
...vjeruj mi, meni je puno bolji PS2 kod tih igara, jer ih na kompu baš zbog tih gluposti ( tipkov. + miš ) nisam mogao igrat...na kontroleru rasturamIzvorno postao sodom
... ali, zna se , ipak je na kraju stvar ukusa pojedine osobe...
hoču reč da kad se uživiš, je neopisiv gušt, iskočit iz nekog grmlja i preretat nekom grkljanIzvorno postao PhytoSculpt
,pogotovo kad znaš da lik nije programiran
tako je,stvar je ukusa,ali kažem da je činjenica da sa kontrolerom nemaš toliku pokretljivost pri pucačinama gdje su potrebne brze reakcijeIzvorno postao Eminem
...Izvorno postao sodom
... da, a sad se vratimo na temu...
evo da vam ja prolijem malo moga razmišljanja:
sony je specifičan za sebe i komp za sebe... na kompu ću sigurno bolje igrati pucačine... jer sa anologom se ne možeš brzo i precizno okretati...
svaki od ta dva uređaja ima svoje prednosti...
konzola sony je uvijek bila pri izlasku daleko ispred svih ostalih stvari za zabavu...
kad je izišao sony1 na kompu su se igrale neke jedva 3d igre i uvijek si morao imati komp ohoho skuplji dam ože takoneš vrtiti... kad je sony 2 izišao to je bila velika revolucija...
2002 godina... čoeče, pogledajte malo grafiku na sony-u pa ćete shvatiti koliko je napredna konzola...
sony 2 ima samo 600Mhz Cpu a vidite što radi... da bi ijedan komp postizao rezultate kao sony 2 u to doba, koštao bi preko 15k kn
sony 3 će raditi na 3Ghz i ima već slika kako izgledaju igre po internetu... ja kad to gledam, zastaje dah...
npr... spojite grafiku iz toca race drivera 2, dodajte razbijanje auta iz colina, nabacite refleksiju realnu i prosor iz san adreasa, dodajte 10-ak efekata te neš slično fsaa16x te to pogonite u rezoluciji 1024*768...
i sad reci kakav će komp moći to raditi u proljeće 2006... a sony će biti samo 300$ te će se igre postupno razvijati i optimizirati još više...
komp čini skupim njegove dodatne mogućnosti poput interneta, mreže, dokumenata, al što kad vam to sve dođe na sony 3???!
još da vam kažem, na sony 2 se može spojiti hdd, instalirati linux i podić apache server, pa sad vidite dokle je konzola došla...
u svakom slučaju oboje je potrebno, dakle za najbolju uživanjciju i zabavu imajte oboje...
half lifeIzvorno postao Krompirko
(sori moro sam)
![]()
Bookmarks