probaj ga restorat u itunesima,ili čekaj neko vrijeme dok se spoje s njim,pronađi na netu isto neki savjet,možda pomogne...
ej ljudi imam problem,pokvario sam iPod,nisam ja ali nije bitno,evo ovako je bilo,dao sam ga mami kad je krenula na put,i ona je spojila sa laptopom,kliknula desnim na novom disku od iPoda u My Computeru,i izabrala restoresad nista ne mogu da prebacim na njega a kad ga spojim sa PC om pise samo na displeju DO NOT DISCONECT
probaj ga restorat u itunesima,ili čekaj neko vrijeme dok se spoje s njim,pronađi na netu isto neki savjet,možda pomogne...
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
hmm,sve sam radio,imam najnoviji itunes,restore kad uradim,nesto ne bude uredu kao,error neki,kada ga PC prepozna kao novi disk,i udjem u my computer,probam uci u ikonu novog diska od iPoda sve se zaledi i my comp i i tunes, citav PC, moram na ctrl+alt+del rjesavat,i na end now odledit PC... pomoc please. inace ipod je 5th generation sa 30gb,ako to ista znaci,na applovoj stranici sam nasao mnostvo ljudi sa istim problemom ali niko ne zna kako to orijesit...
Ako neide restore neznam,probaj ga priključit,jel sinkronizira?,možda da ga formatiraš u My Computeru,neznam ni sam,možda da ga odneseš u servis,probaj sve opcije,pričekaj malo možda ga iTunes uspije prepoznat...
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
hmm,nista sva rjesenja koja ste dali sam probao,i nista ne pomaze. zvao sam apple centar za bosnu,i moracu ga odnijet,a nalazi se u sarajevu SHIT, mrzim sarajevo,i jos plus 3h voznje i jos plus ne znam gdje se nalazi taj centar u opce,imam neku adresu,al kako cu to nac
...bfff
javim vam ako popravim
btw sad kad ga spojim,isto ako i da nisam nista,ni found new hardwer nist,apsolutno nist :S
probaj ga uključiti,a probaj ga i meni+ona tipka u sredini za restartanje prije spajanja na komp...
ak ne odnesi na servis,to je dosta skupa stvarčica
Carpe diem
a hard reset u settings? si probao prije connecta s iTunesima
★★★★★
hmm,u subotu idem u servis,ma sve navedeno sam probao. hvala anyway
Bookmarks