GeForce 5xxx serija je losa. Da sam na tvom mjestu, mijenjao bih.
Bok svima,
e ima m jedan stari komp kojim se samo sluzim za neake pokuse,ceprkanja po njemu i tak to
U njemu Graficka: Gainward Nvidia FX 5500 Pro 256 MB DDR,moj jedan rodjo mi nudi za nju neaku Gigabyte Ati Radeon 9600 Pro 256 MB DDR
Navalio covjek ko lud,kao treba mu nvidia za igrice,i tak to.Mislim ja budala kaj sam mu uopce rekao da mozda bi se mjenjo al eto,izletilo mi,htio sam ga nabrzinu otkantat![]()
No sad sto je tu je kad sam vec obecao,sad me zanima sto mogu ocekivat od te graficke,dal da covjeka otkantam,jer ak je graficka neaki shrot kaj bum se mijenjo.![]()
Da napomenem obadvije Graficke su prakticki nove i obe imaj DVI prikljucak
Edit: Da dodam samo,ova geforce ima pasivni hladnjak a ova ati ima ventilator,ak uopce to ima neake veze
Zadnji uredio bubbaloo : 26-02-2007 u 05:14
GeForce 5xxx serija je losa. Da sam na tvom mjestu, mijenjao bih.
Geforce 5xxx je pun k**** losija nego ta radeonka da sam ja na tvom mjestu ja bih se mijenjao to je pro!!!!!! a tvoja fx!!!!
ja mislim da ti je ventilator puno bolji nego pasivni ima to dosta veze!!!!!!!!!!!!!
Ma kakvi stari... sve ti je to tu negdje, ati - nvidia
Jedino je nvidina fx 5 serija fakat loša
9600pro je odlična grafa, bolja od te fx
9600Pro je bolja i od FX5700, a kamoli FX5500. Mijenjaj slobodno.![]()
eto mijenjo se ja ,donio danas rodjo svoj komp,promjenili mi kartice sve ok,on sretan ko malo dijete,meni prosto neugodno,zahvaljuje mi ko da sam mu dao neznam sto
meni sasvim svejedno.
nego ja zbilja nevidim neakve razlike,brijem da je to zato jer je komp totalno star ,radi se naime o AMD Athlonu XP 2400+(2 GHz) na neakoj AsRock K...sa 512 MB (DDR 333) Ram-a
a one atijeve 9250 se 128mb i 9850 64mb da ni ne pričamo. loše do yaya
CARpeDiem*
fx 5500 < 9600 pro < 9600 xt
ili
fx 5500 < 9600 xt < 9600 pro
kako ide niz pravilno, po "jačini" kartica.
vlasnik sam od danas fx 5500. za mene čist dosta kad ne igram igrice, ali me zanima koje mogu čist ok igrice pokrenut i koje već ne mogu. poz
Bookmarks