...probaj zamjenit modem...
Bok decki rijec je o windows xp sp2, problem je u modemu, kad god restartiras racunalu na njemu se zamjene ulazi odnosno izlaz. Znaći ja uštekak žicu u line kak treba bit, i telefon u phone, i sve normalno radi, kad restarta se komp, jednostavno moram odstekat ulaz i zamjenit sa izlazom, da bi se ponovno mogo spojit na internet, i da bi tel radio?! radi cega se to događa?! prvi puta ćujem za ovako nešto?!
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
...probaj zamjenit modem...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
to mi je jasno, hvala na pomoci oko razmisljanja, al nikad cuo za nesto takvo sto?! ako je nekome poznato nek natipka zanima me radi cega to
You Hack me!
Malo čudan problem jer koliko znam, ta dva konektora su spojena (inače telefon ne bi radio kada je komp isključen) pa bi trebalo biti svejedno gdje je linija, a gdje telefon...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
a sta te kosta ako zamjenis modem.
koliko je modem star??
mozda otiso je spoj izmedu line i phone pa kada dobije napon poludi![]()
inace ovako nesto jos nisam cuo![]()
ATATCGCCCATATTTCGATGACCCCAAATTTCGAGGGGATTTAGGGCATG AACAATTTGACGACTGAG
TATAGCGGGTATAAAGCTACTGGGGTTTAAAGCTCCCCTAAATCCCGTAC TTGTTAAACTGCTGACTC
a zasto nebi napravio dva konektora i uštekao istu žicu i u line i u phone
pa mogo bi, al me zanima kaj je to?! jel nikad nisam za to čuo, ok jednostavno odnjet nek daju drugi, modem je star cca 4 mjeseca
You Hack me!
...po onome stvar je mehaničke prirode jer softver ti ne može raditi promjene ulaza/izlaza - možda se negdje pojavila brika na pločici pa ti se prebacuje...
Jesi probao modem na drugom računalu?
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
@dmi upravo to. Nema drugog objasnjenja.![]()
ATATCGCCCATATTTCGATGACCCCAAATTTCGAGGGGATTTAGGGCATG AACAATTTGACGACTGAG
TATAGCGGGTATAAAGCTACTGGGGTTTAAAGCTCCCCTAAATCCCGTAC TTGTTAAACTGCTGACTC
Definitivno problem hardverske prirode. Dosta ti je da vani malo zagrmi,i najmanja smetnja ti ga moze rastrojit!!!
ok decki..hvala na odgovorima, dobio novi modem, jer je ovaj pod garancijom![]()
You Hack me!
To je dosta čest problem, ali nema veze sa zamjenom konektora već odspajanje i ponovno spajanje su ključni. Što je da modem ili zbog hardwareskog problema ili zbog drivera ostavi "dignutu slušalicu" što nakon kraćeg vremena uzrokuje onaj ton u slušalici (drukčiji od slobodnog biranja), a nakon još nekog vremena centrala isključuje liniju jer smatra da je došlo do kvara.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bookmarks