Kaj vi mislite? koji da kupim? naravno, mislim kupit prek oglasnika. koji po vasem misljenju ima bolje performanse, kojem baterija dulje drzi..... koliko sam procitao za n73 trebala bi s mobitelom ici kartica od 2 gb (za music edition)
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
Bila je već jedan jako jako slična tema:
N73 vs P990
pa si mogo nju pročitati, jer je N73 ME skoro ista kao i obična N73...
Pa pročitaj gore navedenu temu...
P990 je bolji mobitel, zbog W-Lana, fizički većeg displeya kada je otvorana tipkovnica, Touch-screen je nekima prednost (meni baš i nije), ima QWERTY tipkovnicu što je nekima prednost (ali se meni nije svidjela jer je mala).
P990 ima lošiju kameru od one na N73, i tiši zvučnik (jer je N73 ima dva), i P990 je veći i teži...
što se baterije tiče, po specifikacijama, na p990 drži malo duže. na n73, meni drži 2-2 ipo do tri dana....
Ja sam dvojio između N73 i P990, a odlučio sam se za N73, jer toch-screen i QWERTY tipkovnica mi se nisu svidjeli...![]()
Po meni, jedini veći nedostatak N73ke je to što nema WLAN...
Najbolje bi ti bilo da prvo usporediš oba modela, tj uzmeš ih u ruke i isprobaš ih malo...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
nekome ce smetati i dimenzije p990,ali kome ne smeta vjerojatno ce biti zadovoljan.meni se nikako ne svidja pa bih preporucio n73.
SE naravno ,bem ti Nokiu bar sa moje strane
I feel the need -the need for speed!!!!!
Glas za SE P990i
e tek sad neznam kaj da uzmem. LOL
Jer sve frendove koje sam pitao su mi rekli da uzmem nokiu. prvo sam zagrizo za p990 ali evo sad u zadnje vrijeme i za nokiu. svidio mi se touchscreen, qwerty je mozda mali ali s obzirom da dosta visim po kompjuteru vrlo je koristan, ni kamera nije losa ali zvucnik je malo slab, a nokia ima kvalitetne mobitele, a n73me ima jaci zvuk i kameru mislim da bi trebala doc i kartica od 2 gb, ali baterija slabo drzi...
moja preporuka je p990i ...![]()
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
@H4ck3R: pa ovisi što podrazumijevaš pod "salbo drži" baterija...
To ti ovisi koliko koristiš mobitel...
Uz podosta razgovora, pokoja slika, par SMS_a, malo igranja sa aplikacijama, baterija izdrži 2 dana- 2ipo do tri dana... Ali čak uz update softa i instaliranje aplikacija i razgovore, mob je znao izdržati dan ipo - dva...
Uz normalno korištnje možeš računati sa 2 dana...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
dobro, mislim da cu uzet nokiu zbog zvucnika, memorije i kamere...
trenutno koristim motorolu v360 i kad malo bolje pogledam baterija joj drzi isto oko 2 - 3 dana normalnog koristenja: igranja igrica, slusanja glazbe, telefoniranja i sms-anja...
hvala na savjetima, e i jos nekaj: kakve su igrice na nokiji? mislim, jel skinute 3d igrice dobro rade ili...? kaj se sve nudi od "office programa"?
igrice vrti bez greske.upravo igram golf pro 2007 i stvarno je grafika vrhunska.
Moj glas ide za p990i, imam ga i stvarno svaki dan otkrivam nove mogućnosto ovog telefona. Jučer sam npr. otkrio kako se mogu stvarati grupe kontakata na koje se mogu slati e-mail poruke preko blackberry connecta grupno, isto vrijedi i za sms i sl.
Novi firmware je fantastično unaprijedio funkcionalnost uređaja a novi stiže u 8 mjesecu (tako je najavljeno).
Prijatelj mi ima N 73 i kaže da je jako loša za pisanje sms-a i da mu se uopće ne sviđa brzina (spor je).
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
moj glas ide SE P990. nema se kaj dodat na gornje postove.![]()
![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Bookmarks