..vjerojatno ti je napajanje, tj. široki konektor 20-pinski...a ovo ti je dodatak za 24-pinski utor...
...a ako nije tako - onda potraži okolo podnožja za procesor jedan mali utor za taj konektor...
Dobro jutro!!! Evo mi je stiglo napajanje. Radi se o: MS 300W ATX P4.
Problem je u jednom konektoru,za kojeg ne znam gdje da uštekam. On izlazi iz napajanja a po meni nema mu nigdje mijesta ni na ploci ni na nijednom dijelu periferije. A i ako se dobro sjecam taj konektor nije bio uštekan ni na starom napajanu koje sad mijenjam jer je izgorilo. Evo vam slika pa ako netko zna gdje s njim bio bih puno zahvalan!pozdrav
![]()
..vjerojatno ti je napajanje, tj. široki konektor 20-pinski...a ovo ti je dodatak za 24-pinski utor...
...a ako nije tako - onda potraži okolo podnožja za procesor jedan mali utor za taj konektor...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Evo jos jedno pitanje da ne otvaram novi thread. Radi se isto napajanjima (ovima o kojima momentalno pricamo). Novo napajanje na svojo naljepnici ima drugacije strujne i naponske parametre pa me zanima ima li kakve razlike izmedu njih. Ja mislim da je ovo novo napajanje "jače" i da su zato parametri razliciti.
Evo slika starog napajanja koje je pregorilo i koje mijenjam...
I slika noovog...
Dakle ima li opasnosti ako ovo stavim u komp posto su ti parametri (vidi tablice na slikama) razliciti?
Nije mi se dalo cekat,pa sam sve pospajao,i sve radi...
Moze lock!
inace taj mali konektor ti je za procesore...
on se spaja na socket 754 pa nadalje ploče i na socket 478 ploče koje imaju intel chipset 865 pa na dalje...
Bookmarks