Zbog nerijetkih situacija da tražite neku aplikaciju ili nešto drugo, odlučio sam otvoriti poseban thread u kojem će vam se omogućiti da tražite što god trebate, a da je vezano tematski za ovaj podforum. Jedini eksplicitni zahtjev jest da ne dajete svoje mail adrese, već da se dotični fileovi uploadaju na javne free servere, tako će biti dostupni svima koji ih naknadno budu trebali.
Bilo bi dobro kada:
Korisnik koji nešto traži posta ovdje zahtjev u kojem navodi što točno draži, što je detaljnije moguće bez komentara ili suvišnih informacija. Korisnik koji odgovara na zahtjev(šalje file) bilo bi dobro da samo ostavi link sa kratkim objašnjenjem kome šalje i što je to. Zahvale se mogu slati na PM(ako ih ima) a ne postaju se ovdje
Pravila koja sam predložio možda se čine malo rigorozna ali zamolio bih ljude ovog podforuma da ih se pridržavaju radi preglednosti, tako da ljudi koji naknadno traže neku aplikacij sa lakoćom je mogu pronaći.
Hvala
Kao što sam naveo u početku ovaj thread otvaram da sve trežene aplikacije/fileovi budu na jednom mjestu a ne razbacani po razno - raznim temama ovog podforuma.
Također molim moderatore ako se slažu sa ovime da postave temu kao sticky ili da je obrišu ako se ne slažu

Bookmarks