u novinama izaslo!!!...sad 100% ce morat nest poduzet
u novinama izaslo!!!...sad 100% ce morat nest poduzet
smijesno. od koga to gube korisnike?
njet znat al pise lipo u novinama
nisam citao pa neznam!! ali mi stari kaze
u jutarnjem od jucer i glasu...
Pa normalno kad ima sve više boljih ponuda..
Sada i oni trebaju nešto smislit, stjerani su u kut![]()
kat tad će doć sve na svoje![]()
tak im i treba...nek daju jeftiniji flat...
Da su bas stjerani u kut, i nisu, daleko od toga. Ali da dolaze sve bolje i zanimljivije ponude novih telekoma je istina, ali nazalost uglavnom su te ponude ogranicene na mali broj ljudi, te nije istina da T-com mahnito gubi korisnike, novinari su stvarno spremni napisati svakakve gluposti da ispune svoju normu. Radi se o tome da su tek sad ti mali telekomi u mogucnosti ponuditi iste ili bolje usluge od T-com, ali na svojoj infrastrukturi koja je glavni preduvijet da te firme budu cijenama konkurentne T-comu. Negdje sam bio procitao da telekomi koji rade preko T-com infrastrukture imaju prihod od 1 lipe/min poziva!!! Naravno da onda ne mogu ponuditi bolje cijene krajnjem korisniku.
Meni osobno je dostupna usluga Amis 2u1 i cekam prikljucenje iste, te se veselim danu kad T-comu necu vise davati 150 kn samo pretplate za telefon i adsl. Kod Amisa cu davati tih istih 150 kn, ali dobivam flat rate adsl2+ i meni povoljnije cijene telefoniranja, te neke usluge tipa caller ID besplatno. Amis, navodno, radi sve preko svoje infrastrukture i vjerujem da i ako T-com pocne nuditi povoljnije uvjete korisnicima, da ce i Amis odgovoriti sukladno tome(tu prvenstveno mislim na brzinu pristupa net-u).
Samo se nadam da ce ovaj thread u sto skorijoj buducnsti biti istinit, ali sada to jos nije tocno. Isto tako se nadam da ce se skoro rijesiti ova trakavica oko vlasnistva DTK-a, tako da napokon moze konkurencija T-comu zadati neki tezi udarac, ali u cijeloj zemlji, naravno na veselje svih nas![]()
hmm,mislim da je tako,evo samo kod mene u Vinkovcima znam za preko stotinjak osoba koja je osla na Optimu,a ako je tako ovdje u malom gradu,kako je tek kad se cijela hrvatska skupi
Činjenica je da je Optima jeftinija pogotovo za međunarodne razgovore u odnosu na T-com mislim da su dosta dugo držali monopol bio je več i red za kvalitetnu konkurenciju što je veča borba između njih nama ce bit bolje
Hocemo puno jeftiniji flat... :bunny:![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Za DT je istina da je u krizi. Čak je i Kai-Uwe Ricke,kojeg su smatrali jednim od boljih CEO-a,dobio pedalu. Ništa čudno,barem u Njemačkoj ima gomila alternativnih providera koji su spremni i prvih par godina poslovati s minusom samo da stvore korisničku bazu. A što se hrvatskog T-Coma tiče,napokon ih je konkurencija počela,doduše blago,pritiskati. Još malo pa će i naše telekom tržište ličiti na nešto
Neka, neka, samo neka gube. Mene bi izgubili odmah samo da imam kud otić.
bez brige korisnika ce uvijek biti
After all...
ja sam tek potpisao ugovor na 12 mj i uzeo flat rate. Jer mislim da su najbolji a sigurno bolji od onih pišljivih 512 mb na VIP connect cardu koji je katastrofa! Na max adslu sam za 1 mj downloadao 80 gigi torrenta, nikad mi nije pukla veza, brzina je odlična, a kupio sam i dvd pržilicu i 250 gigi hard... sve jer je max adsl super... moram priznati pravo olakšanje nakon onog vipa s kojim sam izgubio živce i novac.....
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
ja sam uzeo paket od 1 gb, i požalio, svaki mjesec sam morao coltati dodatno. bar 200 kn.![]()
pa uzmi 5 Gb paket ili ako toliko dereš, uzmi flat, nije T-Com kriv
pa znam da nije i ne krivim ih, samo sam lejm uzeti. a rekli su sada da će 5 gb paket biti flat rate a 1 gb biti 5 gb pa ću to čekati.
Pa isti ti je vrag uzeo onda sad tih 5 gb ili cekati da preraste u flat. Ako ikada i preraste u flat ti ces ostati na istoj cifri koju ces placati.
ovo sa tim prelascima na druge providere me taaako podsjeća na dane kad se pojavio tele2, pa kad su se sve "buntovne duše" pomahnitalo zaletile u šoping novih sim kartica...
t-com je s razlogom najveći. i ja sam sasvm zadovoljan njihovim uslugama. ako ništa drugo, bar ne moram puno razmišlajti o tome kad će nešto otići, odnosno, da li ću moći dobiti pomoć u vezi istog.
ko se gdje zaletilo? imam tele2 vec 18 mjeseci i sve radi savrseno...
dok je t-com kod ljudi vani firma sa losom uslugom i skupom cijenom, kod "pametnih" hrvata su s razlogom najveci, tako da slazem se s tobom, t-com je fenomenalna firma, treba dizat novce na istocnim budalama! ;-)
dali je normalno da kada se spojim na net, pritom nista ne skidam, ne slusam itd.. samo se connectam i napisem 2-3 posta ovdje da napravim 7 mb prometa u 18 min? dakle, par postova, tj. napisao sam nekoliko PM. u tjedan dana mi je promet narastao na 2gb.. zadnja 2 dana se spajam nekoliko puta na danpo pola sata, ne gledam video isjecke, ne slusam muziku itd.. bas pazim, znaci samo forum i nalupam peko 100mb, meni to nije normalno.. sta vi mislite, kradu li me? frendove koje pitam kazu da to nije normalno
Bookmarks