www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Dobro, ovakvih stranica ima i s talijanske strane (onih koji još žive u Iredentizmu). Čuo sam da imaju svoje "gradonačelnike" Pule, Rijeke, Zadra, Splita, Dubrovnika... bla, bla...
Mislim da bi bilo pametno izbjegavati ovakve postove. Ma koliko dobroćudni bili, netko će pokrenuti "lavinu" i, eto ti bannova...![]()
Pustimo politiku ovoga smjera neka "skuplja prašinu" neko vrijeme. Mislim da je mnogima koji su iskusili agresiju na svojoj koži dosta bolno čitati ovakve nonsense!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ali je ekipa ružna...![]()
Zadnji uredio smogovac : 24-11-2006 u 16:40
ne bismo dalje razvijali ovakve teme pa zato![]()
ovo je caffe, ako netko hoce raspravljat neka raspravlja, ako cemo sve closed zasto imamo uopce forum...
meni je ekipa fora, spika i pol![]()
Da me se ne bi krivo shvatilo, pišite ovu temu, ja nemam niš protiv.Izvorno postao Pharcyde
Samo, bilo je sličnih tema, a dovoljno je da se dvojica forumaša "gadno" zahvate i eto ti banna.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ko se moze zahvatit zbog ovog...
- parodija na krajinaforce![]()
...čitam i rikavam - najače je ono sa lavom...
http://www.stickypond.com/krajina/viewtopic.php?t=533
...o da tko ovo shvati ozbilno - skidam mu kapu...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
svakakve seljacine i imaju forum,ali valjda je takvima i mjesto tamo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Forum im je za kepat....
Ovo je predobro![]()
Ma živa zajebancija,samo pogledajte slike otvorene grobnice kod stanice trojlebusa u Kninu i sve će vam biti jasno,ili pretučenog srbina koji piša zlatnu krv....
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
http://www.stickypond.com/krajina/viewtopic.php?t=688
Rusi dolaze sa raketama![]()
Ima i "ozbiljnih" srpskih foruma koji pisu iste gluposti, recimo serbiancafe, tamo je isto sve ludjak do ludjaka, postovi su ludji nego na ovom forumu...
Bookmarks