Zašto si ga morao kupiti?
Dakle evo me iz hgspota..toliko sam živčan i nadrkan da im kontam poslati inspekciju sada...evo šta mi se dogodilo.
Odlučio sam jučer kupiti kod njih MP3 player
MP3/WMA/FM/Video player, ELIT Pulsar, 512MB
Šifra 25339
I jučer odem..i oni mi kažu da nemaju to na lageru jer inače hgspot je smeće koje nema ništa na lageru i kažu mi da dođem ujutro idući dan da će biti..i tako ja dođem idući dan ujutro..prvo sam čekao pola sata da se čovjek smiluje pogledati šta je došlo..na kraju mi nađe mp3..i evo kvake.
MP3 KOJI JE DOŠAO NIJE UOPĆE ONAJ KOJI SAM JA NARUČIO!Ja mu to kažem..on mi uzme narudžbu i kutiju i kaže vidite da je šifra i ime ista..ja mu kažem odite na vašu stranicu i vidite..on ode..pogleda šifru i vidi da proizvod pod tom šifrom je neki deseti mp3 nego ovaj koji je došao..pogleda me i kaže,...izspričavam se na našoj stranici su pobrkane šifre za razne komponete...ja stanem gledam....i naravno..MORAO KUPITI...i eto me sada kući sa mp3 koji uopće nisam htjeo niti naručio..a fora je taj koji mi je i došao uopće nije niti na njihovoj stranici..ETO..recite šta da sada radim!?
Ma taj hgspot je bio i ostao smeće i uvijek će biti smeć..umjesto da sam otišao u links jer je to najbolja firma u hrvatskoj ja idiot moram hgspot..sam sam si kriv!
Zašto si ga morao kupiti?
ja ne bi kupio nema šanse..nasmijao bi se i reko idem u drugi dućan...
pa normalno, ja bi mu rekao da neću uzet i gotovo. Nemože ti on naredit da ti kupiš nešto što nisi ni naručio niti mislio kupit.
Kaj bi morao kupiti? Pa kaj ce te opljackat tamo ako ne izvadis cash??
Pa na stranicama im piše da slike ne moraju odgovarati stvarnom proizvodu...nisi morao kupiti, narudžba te na to ne obvezuje.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Da je HG spot smeće zna se već odavno..........
A ti si još veći glupson pa neznaš zakon koji štiti kupce... imaš na svu tehničku robu pravo tjedan dana da vratiš robu i da ti oni vrate puni iznos...
To ti nitko neće govoriti i odbijat će te ako ovak bezveze dođeš... mene su odbijali, pa kad sam im isprintao, odma je zvao šefa i lova je bila na stolu za 10ak minuta..
Ja isto nikako da shvatim kako to da si MORAO to kupiti, a jos mi je veci upitnik kakve to veze ima s oglasnikom
Daj samo objasni zašto si MORAO kupiti???
La donna e MOBILE
sorry al ovdje stvarno ne vidim zast si ti moro to kupit.
a joj sramota jos jedna za hgspot iskreno receno tamo sam kupio komp prije 4 godine i prezadovoljan sam al eto sta je tu je nisam imao problema sa njim i stvarno sam sretan... cujem od masu ljudi da hg spot ne valja vjerujem ljudima al eto ja se jos nisam opekao na njih... a desavaju se sra**** hehei to mi nejde u glavu odi sad do 15h imas vremena mislim da ti rade subotom odi tamo i vrati ga nazad reci puni iznos u lipu zelis nazad i to je to reci da malo koji barataju sa sitom tj oko tih cjenika da paze i neka im skinu od place to je tvoje pravo da im kazes a oni ce sami odluciti sta ce sa njima napraviti... dat im upozorenje ili da prouci kartu i italije i ode sa posla...
trgam se od smijeha, kak mozes uzet nest sto neces?
Osim ako ti prijete pistoljem al ajde..![]()
nisi morao kupit lol jel te ganom tjerao?
A hg spot je smeće... joj šta je bilo tu u sisku...
moj frend ide kupit memoriju, monitor grafičku i miš...
naime uđemo mi u hgspot i pokaže moj frend koji monitor oće... on veli dobro tam počne brijat kak je dobar bla bla... otpoji ga i počne ga stavljati u kutiju na podu... naravno ispadne mu i samo nas je bljedo pogledao i rekao da će ga ponovno spojiti da vidi jel radibudala
spoji on i veli ma da nešto neradi javio bi on
pitam ja kolika je garancija... veli on 3 godine... ok kažem frendu da kupi jer nismo ništa našli drugdje... a ima garanciju veliku pa lako vrati...
eto... zaključak... likovi koji rade nemaju pojma o poslu... smotani su i dosadni, prave se pametni i da ne nabrajam...
Seriously?
btw, topic je u oglasniku?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ma daj pa nisi morao kupiti sta ti je
Ja sam kod njih kupovao davno, dok su bili u busicevoj i to u prvom prostoru, ona sobica od 20kvadrata... Od kad su se razvili i preselili nisam niti jednom bio, cujem nezadovoljstvo i losa iskustva s puno strana a ni cijene im bas nisu nesto povoljne.
Ne kuzim zasto si ti to "morao" kupit, a isto tako nekuzim zasto je ova tema u oglasniku......................
hahahahahahahahaha
ovo su vicevi - čime si ti to obvezan kupiti proizvod koji si naručio?
eventualno bi bila druga stvar da si naručivao preko njih nešto što oni inače nemaju u ponudi, pa da su ti htjeli učiniti uslugu. a ovako... morao kupiti???
i daj mi reci kakvu ti to njima inspekciju možeš poslati? mislim, što, državni inspektorat za provjeru prisila kod kupnje??
do sada sam svu svoju tehničku robu kupovao u hg spotu, i nikada ni sa jednom nisam imao nikakvih problema, osim onih koje sam ja uzrokovao (prepio sam se pa mi je ispao fotić i sjebao se objektiv) - tako da globaliziranje kako je hgspot smeće je čista glupost.
Ja sam kod njih kupio komp, i dodem doma instaliram windws i sve ok, instaliram neku igru i komp se ledi i restartira, odnesem ja kod njih kazu napajanje (naravno nije bilo) promijene napajanje i opet ne radi, odensem ja opet kod njih i ispostavi se da su mi stavili krivi RAM(i to nakon 3 dana testiranja kod njih) () ajd ok, vrate oni meni komp igre i sve rade pogledam ja kolko rama ima pise 512 a trebo sam imat 1024 (vjerojatno su mislili da necu skuzit) i odnesem ja opet kod njih malo im zaprijetim i tek onda su stavili pravi....
pouka: ne kupujte nista u hg spotu
nitko ne kaze da sve iz hg spota ne valja i ne radi, ali u vecini slucajeva pokusavaju prevarit kupce a to se nije dogodilo samo par osoba nego vecini
fakat mi nije jasno zašto si morao kupiti ???
trebao si samo otić , kaj te je držao za ruku ???
![]()
![]()
a dobro i tu imaš pravo.. no onako objektivno, kod hgspota je više puta išla inspekcija nego negdje dalje, a osobno sam sudjelovao u razgovoru...
dođe starčić ispred mene... ne mogu snimati dvdee..
prodavač kaže, trebate neru
starčić... a di da to nabavim
prodavač... evo kod nas za 150 kuna.
btw, mičite ovu temu iz oglasnika...
sorry...znam da sa glup..jednostavno sam reko boli me ***** uzeo i otišao..
ovako...mama od cure je šef ja ispekciju i slično u osijeku..a pošto sam super sa njezinom mamom kao i sa curom navečer idem kod nje....i napraviti cu im jedno veliko sranje.....i to se kunem.....napraviti cu im takvo sranje sada da vam ja to nemogu opisati.....
e, hgspot je bio pravi prije 6-7-8 godina, dok su radili u rupi, brune bušica 11, ak ne grijesim, onda su bili najbolji...a sad su se umislili, razbahatili, i izbjegavam ih u velikom luku....
Bookmarks