koliko znam za symbian ne postoji "RDC" aplikacija, ali možeš probati sa "LogMeIn"
Ovak , jel moguće , bez Wifi mreže doma , da skinem "neku" symbian aplikaciju ,koja
a bi mi omogućavala da "preuzmem kontrolu" na računalom doma spajajući se na
neki hot-spot u gradu sa Nokiom 80 i da
dobijem , svojevrsni remote desktop na mobitelu?
Doma imam Bnet kabelski internet , ak je to bitno.
koliko znam za symbian ne postoji "RDC" aplikacija, ali možeš probati sa "LogMeIn"
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Postoji, kao npr.TSMobiles i kod mene uredno odrađuje svoj posao.
Više na www.shapeservices.com
Ili:
http://symbianapplication.blogspot.c...60v3-java.html
ne volim baš java aplikacije, više preferimam sis, ali može poslužiti kad nema bolje
ja koristim ovaj vnc+ sa www.shapeservices.com. java je program i najbolji je od svih slicnih aplikacija koje sam instalirao i probao. najmanje se "rusi" tj dosta je pouzdan. ako nades bolji javi ovdje.
vnc+ radi super.ako se spajaš izvana,moraš imati dyndns adresu (ili ako plaćaš statičku ) i otvorene portove 5800 i 5900 po tcp-u prema pc-ju na koji se spajaš. ja jedino imam problem sa sigurnosnim opcijama.čim stavim lozinku na vnc server, ne mogu se spojiti. iako, nije me to puno ni briga.
usput,mene zanima nešto drugo, može li se preko wlana umrežiti nokia e71 sa drugim pc-ima u lokalnoj mreži? i kako uopće na njoj dijeliti sadržaj preko wlana? ono ko my network places
potraži program symsmb od telexy-a, na njihovoj službenoj stranici više ne nude taj program (sada imaju SymVPN i SymSync), ali symsmb je ono što ti trebaš, traži verziju 4 ili 3.5, verziju 2.0 je teže konfigurirati i kompliciranije koristiti
Bookmarks