LAPI NEKOM...ILI KUPI OD NEKOG KO IMA TAKE A DA MU NETREAJU...INAČE NOVE SLUŠKE!hehe
![]()
izgubio sam onu jednu najmanju,koja mi najbolje 'leži' u uhu,a samo jedan mi je bezveze,dakle da li bi trebao opet kupit cijele slušalice ili ima negdje za kupit te gumice![]()
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
LAPI NEKOM...ILI KUPI OD NEKOG KO IMA TAKE A DA MU NETREAJU...INAČE NOVE SLUŠKE!hehe
![]()
a cujes...preko oglasnika uvijek se nadje neko kome netrebaju one najmanje...za pravu cijenu bez problema ih nadjes..
imaš u sonyericsson shopovima pogledaj malo ja mislim da je tu isto neki lik to tražio pa je reko da je tamo kupio!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
di su sonyericsson shopovi u zg-u![]()
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
ma mislim njihovi partneri,a i nisam iz zgb pa nebi znao.
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
pa imam emsc servis u planinskoj ja mislim...ili je to planinarska...neznam ugl tamo ti je emsc pa se raspitaj...premda mozes i one srednje cepice koristiti
pa te i koristim ali mi stalno padaju na onoj strani na kojoj je onaj vrag,ono okruglasto crno,speaker il kaj..a možda zato što ne nosim onu kvačicu
Carpe diem
pa onda one najvece stavi...IMHO...koliko ja znam dobijes 3 para cepica za usi male, srednje i velike...premda su skoro isti svi...i ako si ti izgubio jedan ostaje ti jos 5 komada pa mos kombinirati koliko te god volja
ako nisi jos nabavio, ja ti dam najmanje, ti meni srednje, jer sam jucer izgubio jednu!
cvita
Bookmarks