Zanima me kvaliteta slika koje radi nokia E65 jer bi mi dobro došla za uslikavanje nekih djelova knjige te konkretno teksta.Molim upload slike nekog texta ak vam nije teško...HVALA
Zanima me kvaliteta slika koje radi nokia E65 jer bi mi dobro došla za uslikavanje nekih djelova knjige te konkretno teksta.Molim upload slike nekog texta ak vam nije teško...HVALA
http://www.allaboutsymbian.com/images/features/3GSM/E65/photos/28022007(004).jpg
![]()
![]()
![]()
![]()
nema auto fokus ni macro mod .....![]()
sa n73 npr. konkretno se tekst može doista korisno uslikati , znači baš ga možeš čitati jel ....a na n80 kako radi onaj macro prekidač neznam nisam imao n80 ....
za fotkanje teksta e65 baš i nije najbolji izbor....
Zadnji uredio zerobravo : 23-09-2007 u 14:00
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Hvala ti,ovo me odgovorilo od tog mobitela...
Sad me zanima N80 text pošto si jakooooo želim wlan...Pa pomagajte dobri ljudi
mana N80 je slaba baterija, sve ostalo ok.WLAN je iskoristiv ako ga podesis![]()
Ima nešto tu o N80: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=28013
Malo je predebela za moje ukuse inače je strašan mob... Inače baš za slikanje texta mislim da je N73 za tebe. A i K800i slika zadovoljavajuće text...![]()
Zadnji uredio Ico : 24-09-2007 u 08:28 Razlog: spojio postove
kad ga prebacis manualno u makro, text buse sasvim ok... mogu ti poslat sliku da vidis.
@khideg
Aj molio bih te.Taj text mi je za školu,šalići i to
Wlan.. Autofocus.. Tekst..
sony ericsson p990i / p1i
Najbolje ćeš rezultate dobiti ako s nekim aparatom koji ima dobar text i macro mod uslikaš to kaj ti treba i onda prebaciš nekom od veza (kabel, bluetooth) na mob. Osnovna kvaka je da ćeš gubiti na kvaliteti sa promjenom veličine slike. Promjena rezolucije na kompu je puno kvalitetnija nego na mobitelu.
Konkretno, slikaš s mobitelom, u rezoluciji koja nije rezolucija ekrana, tekst će ti biti nečitak, osim ako je dovoljno krupan. Kada to uslikaš aparatom, smanjiš rezoluciju na točnu rezoluciju ekrana i možeš korisititi puno manja slova i više ti stane na ekran.
Sony SLT-A77, A900, Sigma 18-200, Minolta 50/1.7, Samyang 8mm, HVL-F56M, Arax 35/2.8 T/S; 80/2.8 T/S
Sony 24-70ZA/2.8, Sony 70-200/2.8G, Sony 16/2.8, Sony 50/2.8 makro, HVL-58M (2)
@zbozic
pametno,nema šta...vidi se ko je iskusan za šaliće.Svaka čast
Nego zanima me i da ako neš uslikam s ploče kaj mi se neda pisat npr,mogu doma gledat na kompu bez problema...A nije najzgodnije nosit fotić
Hoće mi ko stavit slike teksta n80 i e65???Please...
n80 :
macro mode
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Bookmarks