Stojim neki dan na stanici, upravo se vraćam iz teretane i prčkam nešt po mobitelu, čekam tramvaj, kad u jednom trenutku počne tutnjiti ona iritantna VIP-ova muzika koja me je stresla a vidim i drugi su se odmah svi okrenuli prema tom plakatu.
Pitam se jesu li oni unajmili plakat ili cijeli taj eter s obzirom da fakat maltretiraju ljude, jer radije bi slušao cvrkut ptica pa i tutnjavu tramvaja nego tu njihovu debilnu i loše smiksanu melodiju?
Jel vama smeta? Zna neko je li to pravno moguće ili oni krše zakon?
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Kakvom crnom plakatu? Objašnjenje neko?
jel još uvijek ona iz ona iz odiseje il neka nova?
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
zakupili su reklamni prostor.
eter je reklamni prostor.![]()
Ne...nego u random intervalima
@ Frishki: Budi sretan što nemate te reklame u Kutini...Samo prepadaju ljude.
@ nijala: Same here...sva sreća da većinom na stanicama imam sluške u ušima tako da nije bitno, ali me je jednom isprepadala![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bio sam nekidan u Zg i mislio da sam puko dok sam čeko tramvaj. Ista ta šugava melodija svira, a ja se okrećem ko kreten i gledam di to svira. Ovi ljudi oko mene su mislili da sam puko.
Ma ima toga i kod mene,na stanici,to je kao neka fora da skineš tu melodiju preko infrared ili preko bluetotha,nisam siguran,al dam me živcira,to je istina.....![]()
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
...ja bi više da vrate one pive kao reklamu - već dugo nisam razbio nikakvo staklo...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Slažem se da je vrlo iritantno. Neka postave reklama i jumbo plakata koliko žele ali neka ne teroriziraju ljude na tramvajskim stanicama tom glupom melodijom.![]()
mene je to scimalo na glavnom kolodvoru (zg) al to na neki način pomaže da rasčisti ljude sa stanice pa barem na miru možeš sjest na onu pre malu klupicu na kojoj uvijek neki babac sjedi
To je ništa drugo nego terorizam mojih ušiju. Šta će mi još diktirati i što ću slušati u eteru? Kao da nije dovoljno što moram gledati njihove debilne reklame već punih 10 godina ili koliko su već tu?
Šta je sljedeće? Neki VIP miris koji će postavljati na tramvajskim stanicama?!
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Bookmarks