Opet ga nosi u europatrade i reci im da želiš novi mobitel ako sad ne bude radio kako treba.
Nemo ga nosit lokalnim majstorima jer ćeš izgubit garanciju.
Radi se o dotično aparatu...Evo u ponedjeljak 07.05. mi je došao 2. put sa servisa (Europatrade) i kaj do sad je radio normalno i opet se počeo gasiti kod ulaska u galeriju sa slikama,definitivno se radi o softwaru...Recite mi da li još netko ima takve probleme sa tim aparatom? Da baterija ne drži mi ni jedan dan praktički...Kaj da radim? Da ga šaljem 3. put na servis ili da nađem nekog sa strane tko se bavi s tim stvarima?Što bi vi učinili? Hvala. i još nešto ljudi manite se samsunga i europatredea!!!!![]()
Opet ga nosi u europatrade i reci im da želiš novi mobitel ako sad ne bude radio kako treba.
Nemo ga nosit lokalnim majstorima jer ćeš izgubit garanciju.
Koji bilo!
Odnesi im ga opet .
evo ide 2 tjedna što je na servisu i još ništa...valjda su mu promjenili software i tamo im stoji ko foll nešt rade... e ljudi koliko mora proć vremena da ti pošalju novi aparat?zaboravih pročitati sa garancije...![]()
45 dana...
bok
mob stigao danas sa servisa... opis greške ne razumljibvo barem meni pod obavljeni radovi piše ; change pcb new! ak netko zna kaj bi to bilo nek javi...![]()
To ti se zove koliko para, toliko muzike. odesi ga tamo osobno jer ih telefonom nećeš dobit
Sve je sranje osim pišanja, a i pišanje je sranje ako pišaš niz vjetar.
Pogledaj Kodove Za Samsunge Pa Ceš Možda Riješit Problem
evo mobitel radi bez greške s time da opciju bluetootha sam izbacio iz upotrebe!!! i radi bez greške...nešt šteka kod bluetootha....![]()
Bookmarks