Ja mislim da nema
Postoji li nada da ce uskoro biti neki firmware koji ce omoguciti da s500 ima mms jer sam 100% siguran da je to samo software problem kad vec ima gprs. Ili da mijenjam telefon iako je prelijep.
Ja mislim da nema
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Istina ali mislim da je MMS samo program, ništa više. Kad sam imao S500 bio mi je tako lijep i zakon da mi nije uopće smetao nedostatak MMS-a
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
sumnjam da ce i izac firmware sa mms-om jel taj mob nema ni kameru
Ako si gladan pojedi nesto
Ta ti izjava nije uopce na mistu. Ustvari glupa je. Kada je MMS stvoren samo da bi se slike slikane jadnim aparatima na mobu slale. Ocito nekima je!!Poslao: cyberphere
Ma mobiteli bez kamere nemaju potrebe imati MMS
----> Sto se tice upgradea sigurno ga nece biti, ali u pravu si to je samo software-ski problem, odnosno fizicki se ne bi trebalo nista dodavati ili mijenjati!
Pa daj mi reci koji mob osim S500m nema ugrađenu kameru ili eksternu kameru?Poslao: andro2001
Ta ti izjava nije uopce na mistu. Ustvari glupa je. Kada je MMS stvoren samo da bi se slike slikane jadnim aparatima na mobu slale. Ocito nekima je!!
----> Sto se tice upgradea sigurno ga nece biti, ali u pravu si to je samo software-ski problem, odnosno fizicki se ne bi trebalo nista dodavati ili mijenjati!
A ako do sad nije izašao firmware sa MMS podrškom onda više ni neće
npr samsung e100Poslao: cyberphere
Pa daj mi reci koji mob osim S500m nema ugrađenu kameru ili eksternu kameru?
A ako do sad nije izašao firmware sa MMS podrškom onda više ni neće
A i nokia 3510i, 8910i i još neki stariji mobovi s ekranom u boji
Poslao: cyberphere
Ma hebeš samsung. Stave pun qrac memorije a ne stave kameru. Pa šta će mi toliko memorije ako je nemam s čim popunit??? Jedino par samsung modela bez kamere imaju MMS
Nisu svi ljudi isti. Nekima ka sto si ti triba 128MB, jadna kamera od 0.3 Mpixela i ostale idiotarije, a nekima triba memorija za razlicite gifove koje salju mmsom i primaju,poruke i ostale sitnice!
Zato ima mobitela s kamericom i bez nje. A samsung nije los. Pa pogledaj mu ekran i sve ti je jasno.
Ma hebeš ekran kad mu je sve ostalo šugavo. Samsung mobiteli su za šminkere. End of storyPoslao: andro2001
Nisu svi ljudi isti. Nekima ka sto si ti triba 128MB, jadna kamera od 0.3 Mpixela i ostale idiotarije, a nekima triba memorija za razlicite gifove koje salju mmsom i primaju,poruke i ostale sitnice!
Zato ima mobitela s kamericom i bez nje. A samsung nije los. Pa pogledaj mu ekran i sve ti je jasno.
A nokie za one kojima kronično nedostaje dobar ukusRecimo meni zbilja ne treba MMS i još će puno potrajati dok se ne "uklopi" kao SMS.
Jesam ja rekao šta za Nokiju? Ja samo kažem da je to šugavi mobitel u lijepom kućištu za pokazivanje. Pa T610 koji je skoro duplo jeftiniji od E700 ima više mogučnostiPoslao: Hrc
A nokie za one kojima kronično nedostaje dobar ukusRecimo meni zbilja ne treba MMS i još će puno potrajati dok se ne "uklopi" kao SMS.
I svi imaju T610... Uostalom imao sam ga i ja i nikad nisam žalio što sam kupio E700. Možda T610 ima taj bluetooth ali meni zbilja nije potreban tak da... T610 je mobitel za šire klase, E700 je ipak malo elitniji.
@Agim razmisli dali bi ti zbilja trebao taj MMS?
Ti kazez da je samsung sugav!Pa et kazi mi argumente...nemozes tek tak pljuvat po nekom mobu bez argumenata
Rekao si samo da je za sminkere i nis vise
Ma daj me nemoj je*at. Pa na ovom ofrumu sam već jedno 5-6 puta nabrojao par bitnih argumenata i to baš tebi. Neću se više ponavljati ko papiga.Poslao: booky_boy
Ti kazez da je samsung sugav!Pa et kazi mi argumente...nemozes tek tak pljuvat po nekom mobu bez argumenata
Rekao si samo da je za sminkere i nis vise
A što se tiće MMS-a. Pola frendova ima mob sa MMS-om i nemaju ga ni aktiviranog. Po meni je još bez veze. Pre skupo je još. A ni vani nije baš popularno
Dobro, Cyber ne voli kosooke i to je razlog mržnje prema Samsungu![]()
hahhahaha znam da sam se snekom vec raspravljao oko toga al nisam znao da si bio ti...
mislim da je tema "iscrpljena" tj. rekli smo svoje misljenje o mms-u na S500,a krenusmo u offtopic pa da se ovo presjece CLOSED
Ako si gladan pojedi nesto
Bookmarks