VIP prestaje sa radom! [01.04.2004.]
Ekskluzivna i zapanjujuća vijest da VIP prestaje s radom stiže iz Vijeća za telekomunikacije, čiji je neimenovani član otkrio uredništvu Mobila gotovo nevjerojatnu vijest. Taj smo navod ipak provjerili kod nadležne osobe i ispostavio se u potpunosti istinitim! Naime, telekomunikacijskom je divu do glave došla najobičnija administrativna pogreška. Mala pogreška, ali ogromnih posljedica. (IB)
Opširnije
Vodafone novi operater [01.04.2004.]
U rane jutarnje sate primili smo objavu za medije od predstavnika Vodafonea u kojem stoji da će jedna od najvećih i najmoćnijih telekomunikacijskoj tvrtki na našoj maloj kamenoj gromadi ući u natječaj za koncesiju za mobilne mreže druge i treće generacije u Hrvatskoj! Znamo da je Vijeće za telekomunikacije nedavno raspisalo natječaj za koncesije, ali nismo se nikada nadali ovom potezu otočkog diva. (IB)
Na prvi pogled zapanjujuće, na drugi pogled šala. Slažete se???
trenutno nemam inspiracije...
To znači da se slažeš sa mnom?
http://www.mobil.hr/index.php?id=2&g...nid=964&show=1 OPŠIRNIJE,
JA BI SE ZAPITAL
http://www.mobil.hr/index.php?id=2&g...nid=963&show=1
Itekako!Poslao: Dark
To znači da se slažeš sa mnom?Zar si sumnjao?
![]()
![]()
Mobil je poznat po eksluzivnim prvo aprilskim vijesti pa kome paše neka vjeruje.
Mostovi okruga Peščenica
Opet zbrka s operatorima, nevjerojatno, neki nikad ne odustaju. Zar još ima naivaca?![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
predobro da bi bilo istinito![]()
![]()
![]()
ja sam prije mislio da takav casopis nikad nebi mogo biti tako neozbiljan..................naravno dok nisam upoznao ljude koji tamo rade
ljudi pa to nije šala, ajde probajte vi koji 'imate' VIP nazvat nekog i vidjet ćete...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ja sam zvao i bilo je sve super
Istina. Stvarno su neozbiljni.Poslao: coma_zgb
ja sam prije mislio da takav casopis nikad nebi mogo biti tako neozbiljan..................naravno dok nisam upoznao ljude koji tamo rade
Ti imaš nešto protiv VIP-a???Poslao: SET610
predobro da bi bilo istinito![]()
![]()
![]()
Samo kad te ulovim!!!
A sad ozbiljno. Da dođe Vodafone sa povoljnim cijenama i novim uslugama priznaj da bi prešao na njega jer HT bi teško igrao tu igru.
Eh da bar...![]()
teško da bi prešao na vodafon zato jer cijela mi obitelj koristi HTmobile, ali kad bi bilo jeftinije, ko zna možda bi i prešao, ali teško ovaj broj imam prek 4 godine, svi ga znaju, pa ga ne bi baš lako mijenjao
da i meni je isto zbog broja,neznam dal bi preso sam tak na neku novu mrezu.
da ko bi rekoPoslao: Dark
Ja sam zvao i bilo je sve super![]()
Ni ja vjerojatno ne bih promijenio broj ali jedva čekam tog novog zbog sniženja cijena razgovora- kažu od realnih 20 do utopijskih 50%.
ko je to reko ????
dobar grah daleko se čuje
To bi bilo super
zeko je reko, pa bilo je na dnevniku, to je neka analitička kuća izračunala...Poslao: KaKaV NeReD
ko je to reko ????
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
kad sam ja to reko?![]()
ma ljudi jeste vi čuli za koju godinu oni to govore alooo 2009 pa ko živ ko mrtav do onda. jebeno teško su došli do togatako mora biti i takav će biti sljed događaja --- dolazi UMTS i cijene GSMa moraju pasti jer da nije tako jš uvijek bi na 099 minuta razgovora koštala par kuna a ne nekoliko desetaka lipa. Naravno da će cijene pasti, svo se tomu nadamo. Pretpostavke da će treći biti netko veliki koji će ukrcati ogromnu kolićinu love ili netko mali ko će doći ovdje oprat lovu, a telekom je idealna stvar za pranje love.
dobar grah daleko se čuje
Glavno da cijene padaju, makar i 2009.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ma čekajte ljudi, zar ona Tatjana Holjevac nije rekla da će se natječaj raspisati za nekoliko mjeseci kad se oforme ili preustroje još neka potrebna tijela(vijeće za telekomunikacije) i kad se izrade odgovarajuci pravilnici?!![]()
Zadnji uredio watson : 04-04-2004 u 21:13
Bookmarks