Vidio danas i jučer reklamu na tv-u, a na netu nisam ništa uspio naći.
Jel netko zna šta o ovome!?
Vidio danas i jučer reklamu na tv-u, a na netu nisam ništa uspio naći.
Jel netko zna šta o ovome!?
Koji bilo!
Na kojem programu si vidio? KAd?
Vjerojatno ponovo neki teaser.
Nereduuuu, javi seeeeeee u svezi glede unatoc pace I poglavito vezaono za ovo.
Da, vidio sam i ja jučer to na televiziji. Doduše, mislim da sam uspio vidjeti (nažalost, nemojte me držati za riječ) da se radi maksimalno do 3 GB prometa.
Stvarno je prošlo brzo, i zanimalo me što govore pa nisam siguran za ovo o maksimalnom prometu... u svakom slučaju, poprilično zanimljivo.
Ima na vipnet stranicama za poslovne korisnike.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Nevjerojatna ponuda!!
I to za poslovne korisnike.
Surfajte koliko hoćete do 3gb!
Koji bilo!
ne znam da li sam dobro razumio,ali nakon isteka promotivnog razdoblja koje zavrsava 1.10,placa se redovita mjesecna naknada koja za tarifni model 3gb iznosi 491kn.
Ovo je čista vip-ova obmana javnosti.
Prvo, na reklami uopće nigdje ne kažu da je to ponuda za poslovne korisnike.
Drugo, "surfajte koliko želite" je ograničeno na 3gb prometa, kao da je to neki extra veliki promet.
Treće, nakon mjesec-dva cijena više neće biti 91kn već puno veća cifra.
Koji bilo!
prvo - nije samo za poslovne korisnike
drugo - koliko zelite se mislilo izmedju ponudjenih modela ( nije bas neka fora)
trece - naravno da je cijena nakon promocije po standardnom cjeniku.
Pa nisu oni Caritas da navlace ljude za 91 kunu da trgaju bandwith. Onaj komu treba oko 3 GB mjesecno u pokretu ce to uzet, a balavci koji zele surfat neograniceno ce jos malo pricekat dok im ne dodje DSL.
OK slazem se da je naslov promocije navlakusa ali : " to je nama nasa borba dala"![]()
Zadnji uredio KaKaV NeReD : 24-06-2007 u 19:37
dobar grah daleko se čuje
Vise mi je puna kapa raznih promocija I akcija s rokom trjanja od dva tri mjeseca.
Inace je sama bit I svrha reklame da bude "pusljiva" I da je mi pacijenti dobro popusimo, kako bi oglasivac ostvario zaradu.
Dosta meni mojih 128 MB.![]()
A zna li se na koju ce se cijenu vratiti? Jer i T-mobile je imao promotivno 100kn, i onda nakon toga nisu dizali cijenu.
Zanima me jer se razmisljam da predem na vip,a ako ce mi nabit cijenu poslije na 300kn onda mi se ni ne isplati bas.
Čisto sumnjam da te mogu vezati nekim ugovorom na određeno razdoblje (ne znam da li u ovom slučaju se i potpisuje ugovor), pa nakon nekoliko mjeseci dignuti cijenu, a ti se možeš fućkati jer imaš ugovor koji ne možeš prekinuti. To bi bilo čisto za Potrošača.
Bookmarks