na kojoj si brzini pržio? ako ti je jako stara pržilica pomiri se s tim da polako odlazi u zaborav![]()
Presnimio sam dva dvd-a i niti jednog ne može očitat, stavio sam u linijski dvd-player i film se pokrene ali u kompu neće, kasnije sam primijetio da je na dvd potamnjen samo dio od sredine pa do kraja pa ga komp prikazuje kao prazan dvd, zašto mi je to pržilica tako presnimila? I mogu li nekako doći do tog videa na tom dvd-u?
na kojoj si brzini pržio? ako ti je jako stara pržilica pomiri se s tim da polako odlazi u zaborav![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
stara je oko 15-16 mjeseci, snimao sam na 8x, ali nije važna pržilica imam još jednu a ova može koristiti kao obični čitač, već mogu li spasiti nekako film sa dvd-a?
ima programa koji ugu spasiti neke stvari ali šanse da ti to uspije su jako male malo progooglaj za te programe ja se sada nemogu sjetiti ni jednog
A KAJ SAD TI GLEDAS�
1. mozda je problem u mediju, neki mediji imaju problema sa nekim przilicama > probaj drugi dvd medij
2. > update-aj firmware przilice (odes na sajt od firme przilice nadjes podrsku blabla..)
3. > stavi taj zaprzeni dvd u neki drugi komp odnosno dvd citac da probas za svaki slucaj
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks