Danas sam dobio casopis od t-mobilea i u njemu je nokia E90 koja kao sami uredjaj kosta 7,498,00kn.
Uredjaj ce biti dostupan od sredine kolovoza.
EDIT: Evo ispravih malo tekst, jer nisam pored sitnim slovima vidjeo da ce biti dostupna za kupnju u kolovozu.Isprike
Zadnji uredio sfreak : 13-07-2007 u 16:09
Cijena je malo paprena...
s obzirom da je N95 = 5498,00kn...
ali zato E90 ima svojih prednosti... za godinu ipo bi ga mogo uzet ako mu do tad cijena malo padne...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
7498,00
fakat su popizdili u Mobisu
![]()
...ne znam što da kažem...stvarno je pretjerano, pa za te novce nabaviš dosta dobar laptop i gps...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Očekivano
@Wild-Boy - sve to stoji,ali hajde ti pospremi dobar laptop i GPS u (malo veći) džep![]()
Pa onda UMPC
E ******, fakat su pretjerali...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
cijena je ogromna ali po mom misljenju to trenutno najbolji i najopremljeniji mob na trzistu. mob je stvoren za sve, za poslovne ljude i za ljude koji su zeljni multimedije, za one koji zele dobru kameru itd. meni je najfascinantniji onaj ogromni ekran koji daje veoma dobru sliku i odlican je za pregledavanje i obradivanje dokumenata. uostalom pogledajte test na mobilnomsvetu.
odličan mob , nikada ga neću imat , ali definitivno najbolji na tržištu , no cijena je neopravdano skupa![]()
e da je upola jeftiniji,kupio bi ga![]()
tko voli nek izvoli.
Da je upola jeftiniji ja bi ga itekako uzeo![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Da je ne znam kakvi ne bi nikad dao toliko za mob...![]()
Sve je to divno-krasno, osim cijene naravno, ali meni je to ipak pre ogromno za mobitel. Jest da nudi mnogo toga, ali svejedno - teška džomba koju ne bih mogao spremiti u ni jedan džep.
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-s.../Nokia/E90/1/1
upravo gledam ove slike iz ruke,i mogu reci da sam odusevljen izradom,cena kod nas mu je 990 eura,ali pitanje je koliko ce pasti jer mu fali konkurencije na trzistu.Meni se mnogo vise svidja nego N95,ali sad sam malo gledao filmice sa rukovanjem tim telefonom i mogu primetiti da ja odziv dosta spor,pa i onoliki ekran.... vek trajanja baterije.... i ja sa pridruzujem svima koji bi ga kupili za 400-450 eura
Bookmarks