ne znam kako da rijesis ovo, mozda je napajanje proptereceno, namam pojma
za screenshot, uslikaj foticem
fastwrite- mozda je ovo
počnimo s pitanjem imam radeon 9600pro sad me zanima što je fast write te čemu služi.
i problemčić prije par dana stavio sam vent na hdd i odkad je on gore BIOS mi se čudno ponaša ovako prvo on fino detektira što je sve na kompu pa onda mi izbaci ekran da nije našo master ni slave disk te nudi da stisnem TAB i tamo mi se pojavi radi nešto. ako ne stisne tab komp se restarta i windowsi se dignu noramlno jel iko zan u čemu je problem i ako iko zna kako napravit screanshot BIOSA pa da stavim sliku problema![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
ne znam kako da rijesis ovo, mozda je napajanje proptereceno, namam pojma
za screenshot, uslikaj foticem
fastwrite- mozda je ovo
Zadnji uredio georgy : 16-06-2007 u 17:43
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
koje napajanje imas, moze bit da je do napajanja?! mozda je preslabo, a mozda jednostavno kad sti stavljo natrag hard nisi dobro flat kabel usteko, pa gubi kontakt, ili ako je sata.
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Problem je u
1)napajanju
2)kablu
3)pa cak mozda i jumperi na hard disku
btw probaj iskljucit ventilator pa vidit jel se normalno dize ako se dize napajanje je 100%
ATATCGCCCATATTTCGATGACCCCAAATTTCGAGGGGATTTAGGGCATG AACAATTTGACGACTGAG
TATAGCGGGTATAAAGCTACTGGGGTTTAAAGCTCCCCTAAATCCCGTAC TTGTTAAACTGCTGACTC
Ja sam gotovo siguran da jumperi nisu podeseni... stavi da ti jumperi budu u master polozaju i trebalo bi raditi... (ako nije to, onda probaj ove ostale dvije solucije - napajanje i kabel)
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Bookmarks