probaj na SZK ali nevjerujem da će ti oni samo tako dati te podatke...
da li je moguće da se sazna uskraćen broj netko me zove po 15 puta u sat vremena i šuti.to mi je malo dosadno i zanima me da li je moguće nekako pronaći tu osobu!
★★★★★
probaj na SZK ali nevjerujem da će ti oni samo tako dati te podatke...
koji je broj na 091 službe za korisnike
★★★★★
zvao i ništa! kažu da se mogu obratiti dsmo murji
★★★★★
0917700........
Bolje se nemoj obratiti murji!Tako je bio moj frend,pa je ispao budala!Sutra dan je zvao policiju i rekao sve,a od preksutra više ga nije nitko zvao!Pusti neka zove,dosadit će mu/joj.Iskljući ton i upali vibraciju,nemoj se javljat!Prestat će,tako je i meni samo šta su mene zajebavale neke cure,kad sam im rekao da ću zvat murju!nikad više nisu zvale!hah,prpa ih je ulovila!
Ako budeš imao takav slučaj opet reci da se razgovor snima i da će pozivatelj biti otkriven u sljedećih xx sekundi.
Muljaj nešto u tom stilu i vjerojatno odustat. Daj si malo mašte.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Po stoti put ista tema!Mislim da i vrapci na grani znaju da se to ne može...
Može se ako znaš nekoga tko radi u vipu.
Koji bilo!
malo sam rekao da se razgovor snima i murju spomenuo i gotovo stali pozivi!!
★★★★★
te bolesne kretene jedino tako mozes zaplasiti izgleda.![]()
pa jednostavno preusmjeri poziv na 92, pa nek njih zajebava - oni će onda rado otkrit ko je.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks