znam da se media bar u xp namjesta pod view-explorer bar-media, ali problem je sto ja nemam to media imam samo: search, history, research, favorites, folders, discuss i tip of the day.
kako da namjestim media bar?
imam xp pro, sp2
![]()
![]()
![]()
znam da se media bar u xp namjesta pod view-explorer bar-media, ali problem je sto ja nemam to media imam samo: search, history, research, favorites, folders, discuss i tip of the day.
kako da namjestim media bar?
imam xp pro, sp2
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio georgy : 09-06-2007 u 15:32
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
zna li ko?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
media bar je toolbar sa strane u exploreru u kojem se moze pogledati video ili poslusati mp3 izravno iz explorera, to je bilo normalno na windows 2000
molim vas, jel zna ko, trazio bi u help and support, ali mi ne radi
ne koristim explorer, al po ovom linku sa sluzbenih stranica trebalo bi samo maknut kvacicu u advanced tabu.
http://www.microsoft.com/technet/pro....mspx?mfr=true
na kontrolnoj traci stisnes desni klik,odes na toolbar i stisnes new folder.i to ti je to!!
Bookmarks