Jel postoji mogucnost zumiranja slika koje ste uslikali sa d900 na samom aparatu ?![]()
Jel postoji mogucnost zumiranja slika koje ste uslikali sa d900 na samom aparatu ?![]()
Malo nejasno pitanje... Ako mislim dobro... Odgovor je - moguce je... Kad slikas sliku, odes u fotografije, otvoris zeljenu i tamo zumiras... Ako je rezolucija slika ista kao i rezolucija ekrana, onda nije moguce zumirati... Bar mislim da je tako...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Aha... Ja sam mislio da se podrazumijeva koje tipke se sluze...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Zahvaljujem![]()
Koliko ja vidim možeš je zumirat ali je nemožeš takvu spremit. Ispravite me ako griješim?
Sve je sranje osim pišanja, a i pišanje je sranje ako pišaš niz vjetar.
Nemos ju spremit jer ju nisi editirao nego samo zumirao.....to nemoze nijedan mob.
Mislim na tvoga zeku ali mi nije jasno čemu to služi ako nemreš spremit zum zum sliku?
Nest si krivo shvatio ili ja,uglavnom mislim da se jedino moze spremit ako ides na editiranje slike(umetanje okvira,promjena boje,smajli,povecavanje...)kad ju povecas da ju imas za spremit a ako ides odma za zoomiranje da nema te opcije...pozz
Radi se o D900. Kad uđeš u edit slike nemreš je zumirat ovo ostalo što si naveo možeš. Sori neznam kak je ne Nokia telefonu kojeg ti imaš.Veliki pozz. lega.
nemorash ju smanjivat,ak ju ochesh u pozadinu zumirash i postavish je u zumiranom stanju za pozadinu
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
Bookmarks