s oproštenjem totalno glupo pitanje,naravno da pada cjena,pogotovo tehnologiji koja konstantno napreduje.
kupio bih sony vaio 16000kn, 14' zanima me dal sonijevim laptopima pada cijena? -nakon 5god
s oproštenjem totalno glupo pitanje,naravno da pada cjena,pogotovo tehnologiji koja konstantno napreduje.
vjeko je mislio, dali sony-evim laptopima cineja pada nesto nizom stopom nego sto pada nekim drugim laptopima npr. toshiba.
mislim da da, naravno da laptop poput npr. gericom brze gubi na vrijednosti nego npr. ibm. btw zasto si se odlucio bas za sony vaio? to jako puno kosta za te novce kupis 2 postena laptopa od ibm-a
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
pa zato jer puno dođe+vjeko je fensi tip
kroz 5 godina?...u tom vremenskom razdoblju ce se praktički utopit sa ostatkom,a kako če se prijenosna računala do tada razvit nitko nemože reči.
zbog izgleda, patim na izgled, malu tezinu,na kompaktne dimenzjea i na funkcionalnost, lijepo ga mogu stavit u fascikl i furat di ocukupujem ga ovo ljeto, cim sjedne lova. a svrha laptopa je da mogu prelistavati forum na bilo kojem dijelu stana pomoc wireless veze
tak da ne krivim vrat satima na jednom mjestu,dakle kupujem ga iskljucivo iz zdranstvenih razloga
![]()
Zadnji uredio vjeko : 14-06-2007 u 16:20
Kuzim da patis na izgled, ali daj molim te mi reci koliko ces ti zapravo gledati u laptop, a koliko ces na njemu raditi. Pogledaj za te novce sta mozes dobiti od IBM-a. Model T60p je jednostavno vrhunski, ili Z61m. A recimo ako imas kojeg frenda FER-ovca T60p preko njega mozes nabaviti za 13500 kn, a vjeruj mi dobit ces puno jacu zvijer od Vaia.
Sto se tice padanja cijena, to ti je jednostavno neizbjezno, ma o kojem se proizvodjacu laptopa radilo. Jednostavno sada su laptopi hit i sve su trazeniji, tako da vec za pola godine vjerovatno neces moci dobiti ni 70% od onoga sta si dao za taj laptop.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
oduvijek mi je bila fora da imam laptop velicine knjige, lagan kao knjiga, mnogo je funkcionalniji sto se tice pokretljivosti, jacina mi nije bitna, bitno da normalno ''gura'' xp. jer sta cemi opaka zvijer od laptopa-fkat ne znam cemu sluze ti kucni snazni laptopi, po meni za igranje u najvise slcajeva, preteski su, glomagni. kuzis me to hoću reci? a sto se jacine tice, imam doma komp dovoljno jak da izdrzi 5god. tak da nema svrhe da uzmem snazan laptop,jer tako i tako bi bio non stop doma-zbog svoje tezne,velicine i sl. btw nasao sam nesto na crno, dodje 12tisuća.
Bookmarks