Pogledaj na garanciji..tamo bi ti trebali biti uvijeti garancije.Mislim da ako ga ne poprave u roku od 45 dana duzni su ti proizvod zamjeniti sa novim ili vratiti novac.Sto se tice Eurotrade, njihov servis je u Rovinju.
Dakle radi se o tome da mi je prije dva tjedna točnije 22.05.2007. riknuo
monitor LG LCD L1919S Silver
i isti dan ga odnesem u Konikom u kojem je
kupljen i obrazložim razlog reklamacije koji je
da se odjednom ekran zabijelio i više ne reagira nikako na podražaje sa PC-ja.
Zanima me ako je netko imao istih ili sličnih iskustava što bi moglo biti sa takovim ekranom i
koliko imaju pravo držati ekran na "servisu" jer nije kod Konikoma nego dobavljača EuroTrade njihovom servisu u Rovinju (ako me ne lažu)!
I sada nakon dva tjedna i moja dva poziva se izgovaraju na slab kontakt između njih i da ne znaju šta je!(što mislim da njihova lijenost u pitanju + strašna neodgovornost prema kupcu)
Nakon koliko se ima pravo na nadoknadu drugim novim monitorom i dali se možda može mjenjati tip uz nadoplatu!
Pomozite sa pametnim prijedlozima i komentarima na temu!!![]()
Pogledaj na garanciji..tamo bi ti trebali biti uvijeti garancije.Mislim da ako ga ne poprave u roku od 45 dana duzni su ti proizvod zamjeniti sa novim ili vratiti novac.Sto se tice Eurotrade, njihov servis je u Rovinju.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Da ima neku garanciju onda bih i pogledao ali sa monitorom je bio samo instalacijski CD i upute za instalaciju monitora, a na moj upit za garanciju su mi rekli da imam račun u slučaju reklamacije i to je sve!
Onda ce biti 45 dana.Nema i druge nego cekati da prodje 45 dana pa poduzeti daljnje korake
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ja sam imala vec iskustva s monitorom koji je isto bio kupljen u Konikomu doduse ne LCD ali monitor. Ti odmah imas prvao trazikti zamjenski ali sto se tiče tvog monitora sumnjam da će ti ga popravit, jer meni ni dan danas nisu vratili moj stari monitor nego je kod mene jos uvijek njihov zamjenski i to od 1998. god!!!!![]()
Da, kako su ljudi vech rekli - 45 dana je zakonski rok u kojem MORAJU rijeshiti reklamaciju.
Ali to NE znachi da ti nemash pravo svako malo ih nazvati, ispitivati se u kojoj je fazi reklamacija, pa chak ih zatrazhiti broj Eurotrade-ovog centra u Rovinju.
Naravno, sve to uchiniti u pristojnom tonu (bez psovanja i psovki osim ako oni sami to ne izazovu svojim ponashanjem), ali ipak...dosadjuj im , podsjechaj ih, dosta chesto to zna i upaliti pa se sama reklamacija - ubrza.
Eto, to ti kazhem iz vlastitog iskustva.
Odi tamo, trazi da ti daju napismeno kad je LCD kupljen, kad se pokvario i kad je zaprimljen i inzistiraj da ti voditelj poslovnice/servisa to potpise. Kad te pitaju zasto pristojno im odgovori vidjet cete... Trebalo bi ubrzati popravak![]()
a da odneseš LCD u ECOS-ov servis? oni su ovlašteni (i generalni) distributeri i serviseri za hrvatsku
A ja još htio prodati stari 15" CRT !!
Danas sam poslao uljudan mail servisu u Rovinju
pa budem vidio šta se iz toga izrodi
ili koliko mogu ja dugo mogu biti ljubazan![]()
Bookmarks