...jesi slao pouzećem ili...
najme prodo sam jednu polčicu ddr-a 512....i ja ju šaljem poštom i nakon tjedan dana me zove lik da nije stigla(a 100 puta sam tako slao i uvijek je došla) te vjerujem da je tan čovjek na cafe mobilu. no to nije bitno sad se dvoumum jel me lik je** pa mu je ram stigo pa bi još 512 bestlatno ili fakat nije makar su šanse da ne stigne male pošto imam iskustva s takvim slanjem
A KAJ SAD TI GLEDAS�
...jesi slao pouzećem ili...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
u koverti ko pismo
A KAJ SAD TI GLEDAS�
ako si ju poslo , imaš i potvrdu valjda!? ako imaš onda reci koji je forumaš u pitanju. ako si prodo prek foruma. al imaš i temu u oglasniku. mislim , ne kužim te baš. i poštari imaju potrdu o primitku i predaji?!!! pa i znaš kak mu je imek in preimek.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
zbriso sam poruku s njegovim imenom i prezimenom ja nemam nikakvu potvrdu ač mi je jako sumljivo kako nije stiglo.jedino što znam o tom članu je to da je iz rijeke
A KAJ SAD TI GLEDAS�
onda ti je najbolje, .. mačku o rep. i odi na sokić. shit se događa u životu.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Kada se šalje nešto vrijednosno, onda se šalje pouzećem, a ne kao obično pismo. Sad nemaš dokaza da si ju poslao i sada ne možeš dobiti od pošte ikakvu odštetu, jer su pismo zagubili. To se tako ne radi. Daš koju kunu više i onda si miran.
uvijek pouzećem. naravno, nadam se da je ovdje pouka jasna. Kao prvo, slati takve stvari pouzećem, a kao drugo, čuvaj papire dok god primaoc ne primi paket i ne potvrdi da je sve u redu.
Bookmarks