Zanime me kako se moze igrati preko neta na Most Wantedu??
Odnosno ja bi igrao i napravio sam si acc ali nemogu uc posto on neku zastitu govori s cd keyom?? Moze li mi tko objasniti kako to mogu zaobic i dali mogu igrati na PIRATSKOJ VERZIJI?? Hvala![]()
Zanime me kako se moze igrati preko neta na Most Wantedu??
Odnosno ja bi igrao i napravio sam si acc ali nemogu uc posto on neku zastitu govori s cd keyom?? Moze li mi tko objasniti kako to mogu zaobic i dali mogu igrati na PIRATSKOJ VERZIJI?? Hvala![]()
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
probaj preko x-fire-a igrat , nisam siguran jel radi al pokušaj
A kako preko tog x-firea igrat?? Instaliro sam ga i gledao upute kako se radi s njim.. Imam isto i COD2 igru.. i tamo mi kod servera stoji samo za cod2 i njih nadjem dosta ali nemogu nikako nac za most wanted.. ipak mislim da mi treba originalna verzija ili cd keya ili igre.. ali vako mislim ipak da nemoze... osim neznam za lan..
preko hamachia
Bok.. Imam sada jos jedan problem.. Naime ja i frend pokusali smo igrati most wanted preko hamachia.. i sada na hamachiu kreiramo sobu i tu se spojimo.. prije toga ja sam na njegov komp instaliro 1.3 patch i crack i na svom isto to..i udjemo mi u igru odemo na LAN i on tamo kreira igru.. ja ga tu nadjem ( sto znaci da nas je hamachi dobro spojio) i kada pokusam na JOIN.. jednostavno meni samo pise connecting i tako cini mi se do jutra..dalje nece.. e sada kad se situacija promijeni i ja ocu da kreiram igru.. ON MENE NE VIDI... odnosno nemoze me nac u lan-u..?? Mene zanima koji je sada tu problem i moze li se to kako rijesiti.. a volio bi da moze jer mi stvarno ide na k... i govori kako je bolji od mene most wanteda.. molim vas ako ko moze da mi pomogne
I jos samo nesto.. dok sam u igri i pokusavam se spojiti s njim u lanu.. odnosno dok traje connecting ja to prekinem.. i sada zelim IZAC IZ igre.. meni komp javi ovu gresku:
Zna li tko o cemu je rijec?? Puno vam hvala
Bookmarks