I Kingston radi besprijekorno. I dobavljiva je. Ima još par pouzdanih ali se ni jedna ne može nabaviti u Hrvatskoj
Molio bih vas da iznesete svoja stajalista o kompatibilnosti mmc kartica za njoke... prvenstveno 6600, ali i 3650 i n-gage...
ne rade sve, to svi znamo...trebalo bi se raditi o jednoj poznatijoj firmi... neke rade super, ali stekaju kad se stavljaju n-gage igre...
koliko sam ja skuzio, jedina kartica koja radi besprijekorno jest od TECa... ali nema je za kupiti nigdje u ZG!![]()
da, to je najveci problem sto nemas gdje za kupiti...
za kingmax kazu da nekima radi sve savrseno, a neke zeza...![]()
ja sam zvao hgspot i oni mi garantiraju da ce raditi kingmaxova na mobitelu ...
chevapi for men
a ako ne radi primaju nazad??? kaj su rekli tocno?
ako garantiraju, ja bi ima j.... mamu da mi ne zamijene za neku koja ce raditi
hgspot je inace poznat kao firma koja jako lose prima reklamacije... svi koji su tamo kupovali imaju jako negativno iskustvo...zato i pitam kaj su tocno rekli![]()
ma ne ja sam nazvao i narucio kingmaxovu karticu ... i pitao ih jel ta kartica radi na mobitelima?? on mi je odgovorio da radi 100% .. ja rekao dobro i to je bilo to ( rekao je 100% !! bolje mu je da radi)
chevapi for men
ako ti je reko, i ako ne radi, i ako ti nezele reklamaciju uvazit samo im napravis frku i odes do direktora i ziher ce ti uvaziti. premali su to novci za njih, a da dobiju negativnu reklamu
kada ne bi radila, ne bi ja samo tako presao preko toga!! otisao bi odma natrag i vratio bi im ono sto su mi uvalili![]()
chevapi for men
lijepo na licu mjesta kazes da je probas dal radi u mobu i to je to
Ako si gladan pojedi nesto
radi svaka...samo fora je u tome sto neke kartice (citaj Kingmax) imaju probleme sa formatiranjem i prebacivanje nekih vrsta fileova...nekima kingmax radi odlicno, nekima nePoslao: nimda
lijepo na licu mjesta kazes da je probas dal radi u mobu i to je to
Koja je onda naj MMC kartica na hrvatskom trzistu(mislim proizvodac)?
Tako je. Mobitel prepozna svaku karticu. Ali neke neće formatirati. Kingmax čak ima problema i sa nekim čitačima memorijskih kartica. Općenito Kingmac MMC kartice su teško sranjePoslao: Dr.A
radi svaka...samo fora je u tome sto neke kartice (citaj Kingmax) imaju probleme sa formatiranjem i prebacivanje nekih vrsta fileova...nekima kingmax radi odlicno, nekima ne
Viking kao najskuplje...Kingston malo jeftinije...Apacer najjeftinije od ovih koje rade...Kingmaxove su previse rizicne...Poslao: Brunek
Koja je onda naj MMC kartica na hrvatskom trzistu(mislim proizvodac)?
najjeftinije su OEM, odnosno no name kartice od 128MB koje dodju 300kn! sada, koliko je pametno njih kupovati za 6600 sami prosudite...![]()
jel rade one noname u hg-spota
G I L E R A & N O K I A
kako onda provjeriti u ducanu koja radi? sta sve treba napraviti?
Formatirat, i onda ili slikat da spremi na karticu ili prebacit nešto iz memorije telefona na karticu.
Ja sam konkretno imao problema sa Kingmax 256 Mb karticom (nije se mogla formatirati, zapisane datoteke su bile ostecene i necitke, mp3 datoteke su zvucale strasno itd.). Karticu sam reklamirao u HGspotu i zamijenio ju za NoName 256 Mb karticu (bez ikakve oznake i etikete) jer nisam imao drugog izbora. Ta kartica mi radi bez greske i jako je brza. Stvarno nemam nikakvih primjedbi na nju.
Kingmaxova je ocito rizicna i stvarno treba biti oprezan.
znači radi ti ok noname iz hgspotaPoslao: takozvani
Ja sam konkretno imao problema sa Kingmax 256 Mb karticom (nije se mogla formatirati, zapisane datoteke su bile ostecene i necitke, mp3 datoteke su zvucale strasno itd.). Karticu sam reklamirao u HGspotu i zamijenio ju za NoName 256 Mb karticu (bez ikakve oznake i etikete) jer nisam imao drugog izbora. Ta kartica mi radi bez greske i jako je brza. Stvarno nemam nikakvih primjedbi na nju.
Kingmaxova je ocito rizicna i stvarno treba biti oprezan.
G I L E R A & N O K I A
![]()
jel ovako izgleda
G I L E R A & N O K I A
Bookmarks