Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2
    Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

W995 >satelitska< navigacija

Pozz,zanima me da li postoji program za dotični telefon koji koristi INTEGRIRANU GPS ANTENU U TELEFONU,a ne da mi se spaja na internet i sauga novce s računa.
    Kad uđem u lokacijske usluge u meni-u piše mi Google Maps(to se spaja na net i necu to),Navigator(isto se spaja na net),Tracker(neznam kako funkcionira,jel može tko pojasniti čemu sluši ovo),Moji favoriti(isto nisam upoznat s aplikacijom),Status(upalim to i sam se pojavljaju nekakvi zeleni sateliti,sto to znaci?Prvi page aplikacije je stalno isti te se ne mijenja stoga mislim da ne radi ispravno).

Eto znam da je malo komplicirano pa mi samo treba malo pojasnit koji program se koristi za GPS ako ga ima u telefonu i kako se koristi,a ako ne jel postoji program koji koristi GPS antenu u telefonu i ne spaja se na internet.

Hvala!

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uhh, bilo bi dobro da se prvo malo upoznas s nacinom funkcioniranja GPS-a, da ne mijesas GPS sa samim mapama...

Svaka GPS navigacija je satelitska. Ne postoji nijedna druga. Zar stvarno mislis da te telefon locira tako precizno koristeci internet?
    To sto je neka doticna aplikacija napravljena tako da karte za prikaz dobivene lokacije skida sa neta nema apsolutno bas nikakve veze sa GPS-om. Prema tome naslov ove teme nema nikakvog smisla.
    Sukladno tome, to sto neka aplikacija vuce mape s neta nema nikakve veze s tim koristi li doticna aplikacija ugradjeni GPS hardver ili ne. Google Maps koji dodje s telefonom koristi ugradjeni GPS, dakle gledajuci tvoj zahtijev, aplikaciju koja koristi ugradjeni GPS (iliti "GPS antenu" kako ti to zoves) vec imas.

Status je sasvim ocigledno status tj. dostupnost pojedinih GPS satelita. Opet, upoznaj se sa funkcioniranjem GPS-a, pa ces shvatiti zasto je to nekad korisno znati.

Postoji vec u superthreadu tema o offline mapama za dummy mobitele, pa pogledaj tamo.
    Postupak nije bas jednostavan, ali nazalost za dummy telefone nema drugih opcija.

Buduci da eto ta tema vec postoji, jos jedna o istoj tematici nije potrebna, pa zatvaram.

BTW, ovo nema veze sa firmwareom ili moddanjem telefona, pa je tema takodjer bila i u krivom podforumu...

Zatvorena tema

Slične teme

1. w705 vs. w995?
    By maher22 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 09-02-2010, 22:49
  2. W995 ili Aino
    By MASVA in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 17-11-2009, 22:15
  3. digitalna satelitska?!
    By microhard in forum Aplikacije