http://www.apple.com/safari/
Browserski ratovi tek pocinju
Isprobao, smece je.
I <srce> Opera!
Zadnji uredio zerobravo : 11-06-2007 u 21:30
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Probao, u pet minuta tri puta se srušio. Brzo učitava stranice, ali čemu to kad je nestabilan. O tome da je nemoguće uvesti bookmarkse, favorite ... iz drugih browsera neću trošiti riječi.
Ipak, ovo je beta, možda jednom bude bolje.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
a kad izađe iz bete bi trebalo biti bolje.. ako poprave to izbacivanje, dodaju bookmark možda i pređem na to..
beta, ruši se, ali mi se ipak sviđa 1000x više od IE. Ipak, Opera rulz.![]()
koristim na macu safari vec pola godine i mogu reci da je cist ok. imam neke zamjerke na kompatibilnost, ali inace je super. sada nemam pojma kakav je za pc (ocito ne tako dobar)
kad ovo iziđe final za PC, tad će izać i FF3
...meni se ne sviđa ali što se može...
Onako usput može li Opera otvarati stranice sa IE engine-om???
Ne, no mozes namjestiti da se identificira kao IE, za stranice koje namjerno blokiraju non-IE browsere.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
...to znam - ma pitam jer prokleti Sharepoint i neki interni web programi na poslu me koštaju živaca sa potraživanjem IE-a - na FF-u imam IEtab a želio bih malo kemijati sa O pa pitam...
Trebalo mu je predugo da se instalira i također predugo da se podigne. Sasvim dovoljno da ga maknem minutu i pol nakon instalacije. I'll stick to Opera/FF.
Bookmarks