jel kartica nova,jel formatirana, ako je kako je formatirana
Ovako, kad uslikam fotografiju na kameri, odaberem li da mi sprema na memory stick ili u memoriju telefona, ne mogu nikako prebaciti te slike na komp jer ih ne mogu naci nigdje.. U datoteci DCIM nikako nema nista.. Jednostavno ne mogu naci uslikanu sliku..
Ukoliko odaberem da mi sprema sliku na memoriju telefona, i kad ju zelim kopirat na ext. memory posalje mi poruku: memory stick eror..![]()
Molim za pomoc..
jel kartica nova,jel formatirana, ako je kako je formatirana
Zadnji uredio imaticx : 09-06-2007 u 17:27
dobio sam mob jucer, nisam formatirao karticu..
Znaci samo odem na format i na start i to je to? Sorry za glupo pitanje al bolje da sam siguran.. Hvala na pomoci..
ja sam za k800 uzeo novu karticu i nisam je formatiro ali nemam nikakvih problema kod prebacivanja na komp, istina kad sam ju umetnuo u fon imala je 911 mb a kapacitet joj je 1G. Mislio sam ju formatirat ali kad sam u izborniku stavio formatiranje tražio me neki kod ili šifru telefona pa nisam znao kaj da upišem. jer tolki bad ako ju nisam formatiro prije upotrebe?![]()
mislim da je kod 12345 ili 0000 po defaultu
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
a jer sam napravio neku štetu ili zeznuo ako nisam formatiro karticu?
Ne... A razlika u veličini je normalna... Radi se o razlici u računanju (više je reklama, a manje je 2 na nekoju)![]()
Svi smo mi u krastavcu...
ubuduce pripazi na naslove, sad sam promjenio zato sto je tema vec sakupila postova
iPhone 5s 16 GB
isprika ako je meni upućeno al vidim da je spomenuto formatiranje kartice pa mi se učinilo zgodnim upitat za savijet
Ispricavam se za naslov..
Ovako, kada formatiram karticu uspijem sliku koja je na memoriji telefona prebaciti na memorijsku karticu ali to mogu sve dok ne prikopcam mob preko usb-a na komp.. Kada ga istekam opet ne mogu sliku prebacit na memorijsku nego (pokaze mi memory stick error) ju moram opet formatirat pa tek onda.. Imate li ideje?
Imam, i vec sam ga nosio, jer mi prvi put nije bluetooth radio i desna slusalica.. Dode mi da popizdim..
E kad te nejde onda te nejde...hehe...jbg
Bookmarks