a sta je to nokia 6108 pa to ne postoji???
zanima me sto mislite o siemensu sl55 i sto o samsungu s500?? Koji je bolji po misljenju vas svih?? dali znate di se da skinuti programcic za pisanje s olovkicom na nokiji 6108???
Per aspera ad astra
a sta je to nokia 6108 pa to ne postoji???
chevapi for men
Samsung ti je bolji ima bolji ekran
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
kappa, postoji ti nokia 6108, pogledaj na nekoj tražilici!
Svakako samsung. Siemens je samo šminka. Inače ništa posebno
tako pricas za siemens a imas ga i ti ...
chevapi for men
siemens, samsung je bolji po ekranu i po nicemu drugome, siemens ima funkcije jednake s55ici za koju svi znamo da je po funkcijama odlicna
Ali ipak je samsung bolji meni se nebi dalo gledat u simensov ekran pored samsunga
ni meni se nebi dalo skidati igre sa wapa koje ne rade, niti bi mi sed dalo 50 puta dnevno iskljcivati T9Poslao: booky_boy
Ali ipak je samsung bolji meni se nebi dalo gledat u simensov ekran pored samsunga
sta se vi sada svadate ... svaki ima svoje prednosti i nedostatke i to je svima jasno!!
chevapi for men
S500 sigurno je bolji,to sa t9 je istina ali se brzo naviknes.
ajde mi reci po cemu konkretno osim po ekranu? mrzim kada neko nesto kaze bez ikakvih argumenata
meni nije et vec kad smo kod argumenata....
Siemens je spor ko k***c ima jadan ekran samsung ima po meni bolji i brzi soft i neznam sta je problem kod T9 jest da ga moras gasit svaki put al to je sekund posla
i taj samsung nema mms kolko znam
Uzmi u ruku i jedan i drugi pa posteno reci koji je bolji,jaPoslao: coma_zgb
ajde mi reci po cemu konkretno osim po ekranu? mrzim kada neko nesto kaze bez ikakvih argumenata
sam licno tvrdio da je s55 najlijepsi dok nisam vidijeo s500.
Pa sugav je za tebe meni je dobar i pregledan i jednostavan
Mozda je tebi sugav zato sto je jednostavan al ja smatram da je to prednost
Sad bi nešto rekao ali ću se suzdržati. Svi Samsung mobiteli su za pokazivanje, a onima tko ih ima ne treba ništa posebno unutra. Glavno da ga može okolo pokazivati. A mene ne zadovoljava samo izgled. Puno mi je bitnije ono "ispod haube"Poslao: booky_boy
Pa sugav je za tebe meni je dobar i pregledan i jednostavan
Mozda je tebi sugav zato sto je jednostavan al ja smatram da je to prednost
Potpuno se slažem s cyberphereom.
Ali ni s500 ni sl55 nemaju baš previše pod haubom, oba su samo za pokazivanje. Imao sam m55 koji ima sličan software kao sl55, spor ko k***c. Ipak sl55 ima nešto više funkcija...
sl ima funkcija ko s55, to znaci dosta funkcija
Bookmarks