Zavisi koji model (nisi napisao) pa možda bi netko i mogao savjet dati šta da radiš.
Ali po mome iskustvu uglavno prljavi kontakti su problem, koji se otklanja štapičem za uši i kapljica alkohola naravno treba znati i rastaviti stroj!
imam mob star jedva 3 mjeseca i već mi dvije tipke toliko štekaju da ih moram stvarno jako pritisnuti kako bi registrirale znak na ekranu.
dali je to uobičajen problem i ima li nekog načina da to riješim, možda se može nekako očistiti?
nažalost ne mogu reklamirati mob pošto sam ga kupio u austriji a za merver sam morao dati original računa i sada imam samo kopiju.
Zavisi koji model (nisi napisao) pa možda bi netko i mogao savjet dati šta da radiš.
Ali po mome iskustvu uglavno prljavi kontakti su problem, koji se otklanja štapičem za uši i kapljica alkohola naravno treba znati i rastaviti stroj!
A koji je to mobitel uopće u pitanju?
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
sorry, Asus P525.
nadam se da je problem samo u rastavljanju i čišćenju, naravno dao bi ga u servis, ne pada mi napamet sam prčkat po tome.
U 99% slučajeva radi se o prašini.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ajde hvala bogu.
furam ga ovih dana negdje očistiti i javim se ak sam u onih 1%![]()
Bookmarks