za ikone ne znam, a garancija se ne gubi 100%
da li kada, tj ako ima noviji soft, stavim novi soft preko seus-a gubim garanciju, ali stvarno, ne nagadjanja (ja mislim da je ne bi trebo gubit jer je to sluzbeni sony ericsson tool i soft, ili nije?)i da li se promijene ikone u one stock se
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
za ikone ne znam, a garancija se ne gubi 100%
iPhone 5s 16 GB
garancija se ne gubi,a ikone se ne mijenjaju jer je to samo firmware flash!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
sta dobivam novim softom, neke bolje funkcije, brzinu,.......?![]()
![]()
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ako flashas seusom ne gubis garanciju a ako mjenjas ikone gubis garanciju ali orginal ikone se mogu vratit istim postupkom i >garancija is back<![]()
koliko vidim imas K800 pa pogledaj tu popravke i poboljsanja
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=124349
iPhone 5s 16 GB
hvala, samo me jos zanima jel mogu zeznut mob (ako radim sve kako pise) pa ga onda pod garancijom servisirat, i koji firmware imam (kupljen je mob u 5. mjesecu, 2007). tj. tamo pise da je onaj firmware "izdan" 3/2007 , pa jel onda vodafon stavlja najnoviju verziju kada ona izadje na mob
Sa SEUS-om ne mozes zeznuti mob. Obzirom da SEUS prvo skida sve sa neta a tek onda radi update, ni slucajni prekid veze ne bi trebao biti problem. Najbitnije za SEUS je da je baterija dovoljno napunjena (preporuceno 100%, najmanje 60%). Frend je jednom isao flashati a baterija mu je bila pri kraju, naravno crkao mu na pola updatea, jedva je poslije mobitel vratio u zivot.
Ne znam koji firmware imas, ali SEUS ce ti uvijek staviti takav isti, ako je dostupan (znaci ako imas Vodafone-branded, stavit ce ti noviji, ali opet Vodafone-branded).
sta manje vise znaci da ti nece nista updateat jer brandani softovi rijetko kad dobiju update
jel to ima kakve veze s onom provjerom verzije softwarea u opcijama moba, jel to uopce radi, tj. ako nadje noviji soft hoce li mi ga instalirat preko neta na mobu ()?
Meni to prvo nije radilo, pa je odjednom proradilo. To je inace ista stvar, samo sto onda skidas preko GPRS-a a ne ADSL-a, sto znaci da je to onda znatno skuplje.
Jel se može kako maknuti brand moba, na nokii je npr samo promjeniš kod moba i on se kod updata makne.
hm.. a jel besplatno ili? ako je ti se da mi na msn objasniti kako?
ako je mob cid 49 postupak traje 20 min ako znas sta radis jer su sad napravljeni breakloaderi skojima mozes finishirat mob bez phone xs
Bookmarks