Internet Explorer, Mozzila Firefox i Opera su ti kao najbolji. A ja koristim IE i Mozzilu i oba su mi dobra.
poceo sam sve vise surfat netom preko PPC-a ( ovo pisem s njega ). pa me zanima koji web browser koristite I koji bi preporucili. sad koristim klasicni IE. prije sam koristio net front, ali sam radio hard reset pa ga vise nisam instalirao. sad bi rado promijenil ovaj IE, pa bi trebal par prijedloga kaj da instaliram umjesto njega. stavio bi anketu, ali znam samo ta dva browsera, pa nema smisla. hvala unaprijed.
e da. jel moze usput da se izjasnite kaj koristite za mail.
pozdrav
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Internet Explorer, Mozzila Firefox i Opera su ti kao najbolji. A ja koristim IE i Mozzilu i oba su mi dobra.
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
Ja koristim IE i Operu, druge nisam probao.
PREDATOR
kaj ima mozzila i za PPC? i kakva je u odnosu na IE
dobra je mozzila,ali meni je bolja nekako opera.
ja ti nju preporucam.
a net front nitko ne koristi.
Ja koristim Pocket Internet Explorer, ali ovaj novi sto ide sa Windows Mobile 6, dok sam na WM5 koristio takodjer PIE ali sa PIEPlus
A ovi decki su malo zabrijali... nema mozzila ni firefox za pocket pc..
Ja koristim Operu, u početku sam koristio Pocket IE, ali sam probao operu i čist ok.
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
znaci ni jedan drugi ne nudi nista bolje od IE-a?
Na Treu Blazer, na P990i Opera mini!
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23849
Eksperimentiram sa Deepfishem, no koristim PIE plus, dok na E61 koristim ugradeni OSS browser sa kojim sam jako zadovoljan.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Postoji MiniMo...to je famozna Mozilla (a ne Mozzila)Sad ne znam kakva je trenutno situacija sa njime.
Meni je Netfront zakon, ali eto Opera ga je sustigla![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Znaci kolko vidim vise manje svi koriste ugradeni IE. ja sam isto jos uvijek na njemu. ima li koji razlog da se prebacim na nesto drugo. Recimo T-maca, zbog cega je tebi net front zakon?
Ajme, oprostite, nisam znao da se radi o ''dlanovniku''. Ja koristim operu. Zakon je.
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
NetFront je prilicno napredan i nudi odlicno prikazivanje stranice, no zdere memoriju i cesto se rusi. Bar kod mene...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Opera mini na SE p990i.
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Opera i NetFront. Opera je definitivno najbolja.
HTC HD2 LEO & Blackberry 9000 Bold
IE na hw6515 a Opera na N9500
Bookmarks