E ovako. nabavio sam sai nokiu 6820 (ona sa qwerty tipkovnicom da ne bude zabune) i sve je normalno radilo (unutra je bila tele2 kartica). Mobitel mi je ispao i (za divno čudo) nije se razbio.ali tu nastupaju moji problemi. jako jako jako slabo hvata signal SVIH mreža, a pogotovo TOMATA (koji mi je sad unutra). Ne znam kako se to može popraviti, ali želim taj mob popraviti jer mi je za pisanje poruka "bogomdan". Jeb*** me živcira što moram izaći na balkon da bih uhvatio signal da pošaljem poruku ili nazovem nekog. Lijepo bih vas zamolio za savjet o tome što se mobu desilo i kako bi se to moglo popraviti.
Hvala!!

ali tu nastupaju moji problemi. jako jako jako slabo hvata signal SVIH mreža, a pogotovo TOMATA (koji mi je sad unutra). Ne znam kako se to može popraviti, ali želim taj mob popraviti jer mi je za pisanje poruka "bogomdan". Jeb*** me živcira što moram izaći na balkon da bih uhvatio signal da pošaljem poruku ili nazovem nekog. Lijepo bih vas zamolio za savjet o tome što se mobu desilo i kako bi se to moglo popraviti.
Odgovori uz citat
Bookmarks