Napokon korisnici Siemensa M(T)50 i Nokie 3410 mogu koristiti gotovo sve mogucnosti telefona,nazalost samo korisnici HT-a jer imaju dostupnu uslugu downloada JAVA igrica.Usluga je besplatna do kraja o.g.
Pogledajte na www.mobil.hr
Napokon korisnici Siemensa M(T)50 i Nokie 3410 mogu koristiti gotovo sve mogucnosti telefona,nazalost samo korisnici HT-a jer imaju dostupnu uslugu downloada JAVA igrica.Usluga je besplatna do kraja o.g.
Pogledajte na www.mobil.hr
"Period trajanja igrice je 30 dana, a nakon toga će biti potreban ponovni download."->jedino je ovo bezveze!ak se neko baš voli igrat,dosta će ga to koštat!lako onda svima koji su na pretplati pa si skidaju igrice gprs-om al žalim one pripejd korisnike koji će ih skidat na laganih 9.600kbit/s!ha ha ha.kad neko sazna kolko će se kasnije plačat skidanje,nek mi javi.
jel ima dobrovoljaca da mi napravimo neku igricu?
![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
...mala napomena: trenutno tu uslugu mogu koristiti samo pretplatnici što će reći - nemaš pretplatu nemaš java igrice...![]()
Ispravak netočnog navoda.
Uslugu mogu koristiti i Simpa i HTcronet korisnici,vidio sam banner negdje danas na kojemu je napomena da je "usluga dostupna i za HTcronet pretplatnike".
Besplatna je djelomično,kosta samo dugotrajna veza na WAP-u(za Simpaše i cronetovce koji nemaju aktiviran GPRS).![]()
...provjerio i ja i priznajem da sam krivo protumačio mogu i Simpa korisnici uz uvijet da si skuhaju lonac kave i čekaju, čekaju, čekaju; naravno da se igrica skine...![]()
Nebrinite, kroz mjesec dana i Simpići će dobiti GPRS![]()
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
A onda i "lagane" želučane tegobe...![]()
A priča se da Simpići odnedavno mogu slati MMS.Do 31.12.2002. besplatno.
da frik!ic ol čru!
Aj đast nid MMS fone end onda mogu slati na obje mreže.Imam kome ali nemam sa čega,kako lošeee!![]()
a u biti još nemreš slat na oba dvije mreže!evo baš sam jučer pročitao kako je u finskoj sad tek poslana prva por s jedne mreže na drugu.do sada se uopće nije moglo!znači treba malo sačekat dok to dođe do nas.jedino ak imaš oba dve sim kartice!![]()
E ovo drugo je,imam SIM od obje mreže.
e to je onda u redu!to bi i ja moro napravit!
Samo nemogu dočekat onaj Šarp da stigne sa formiranom cijenom.Amjo brže uvoznici!!!![]()
S Java aktivatorom ne moram brinuti![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Mislim da bi admini morali razmisliti o proglašenju Šljake za forum savjetnika pošto on izgleda jedini nešto i radi (makar što se tiče Siemensa)...
Mislim da bi ovo moglo osvanuti i u Mobilu pa da široke narodne mase...![]()
pa ugledaj se na sljaku pa i ti pocni nesto radit . .. . . . . . . .
It's nice to be important, but it's more important to be nice
A tko je donesao vijest o javi aktivatoru na ovaj forum molim?
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Viki i je imamo prešutni dogovor , on pronalazi novosti , a ja ih isprobavam.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
šljaka je može jedna?
![]()
![]()
Ehaj, ja sam ti više konzument i korisnik koji želi lagan san a ne da me progone neispravni aparati koje ja učinih takovima...
Zato se naprosto divim ljudima koji to mogu...![]()
Zašto samo jedna? Čemu ograničenja ?
Evo ovakoX n ( gdje je n prirodni broj >1)
Slažeš se?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
![]()
![]()
![]()
![]()
...bez riječi
dodatak za skidanje igrica, naime na siemensu mt50 sa verzijama softwera 14 i 19 necete moci downlodati igrice , na verziji 9 koja je i najcesca funkcionira normalno
mlx
Pa onda svi u Hejnclovu
Viva la Nippon!!!
Bookmarks