![]()
Size - 99 x 46.5 x 19.5 mm
Weight - 93 grams
Networks - GSM 900/GSM 1800/GSM 1900
Screen - 65,536 color TFT/1.8"/176 x 220 pixels
Battery - Up to 7 hrs talk time/Up to 300 hrs standby time
32 MB Internal memory
Više informacija ovdje.
Press release.
![]()
Size - 99 x 46.5 x 19.5 mm
Weight - 93 grams
Networks - GSM 900/GSM 1800/GSM 1900
Screen - 65,536 color TFT/1.8"/176 x 220 pixels
Battery - Up to 7 hrs talk time/Up to 300 hrs standby time
32 MB Internal memory
Više informacija ovdje.
Press release.
Zadnji uredio vee : 09-03-2004 u 15:34
a je gadna ova slika, skorz mi gadan na prosloj slici je puno bolje izgledalo
chevapi for men
![]()
![]()
evo pokoja live fotka dok nama ne stignu naše sutra... a ja kazem... ovo je moj slijedeći telefon... mmmmmhhhh... barem dok ne dojde S700
Zadnji uredio vee : 09-03-2004 u 21:32
usporedba dimenzija
Nokia 8310 - 97 x 43 x 19 mm
SE T610/30 - 102 x 44 x 19 mm
Nokia 6230 - 103 x 44 x 20 mm
SE K700 - 99 x 46,5 x 19,5 mm
To je to- zelim ga!!!!!!![]()
trenutno nemam inspiracije...
e pa evo i filmic... (Windows media 9)
K700 video
ah...
jebenica mi je ovaj telefon, čak mi je bolji i od S700, čisto zato jer više volim candy-bar size telefone, brušeni aluminij straga da i ne spominjemo... i meni se sve čini da bi mogao bacit oko (i novac) na ovaj telefon....
Sutra je presica i za ove prostore pa ćemo ga imati i u rukama i nešto više ćete saznati doslovce iz prve ruke...
Do onda imate na hrvatskom članke o novim telefonima i dodatnoj opremi (by me) na www.mobil.hr
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
e da, moglo bi biti i 'live' fotki sutra...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
It's nice to be important, but it's more important to be nice
svidja mi se ovaj mob... ali, ocekivao sam da ce biti jaci...
kad se ocekuje na trzistu k700??? oko ljeta?
meni je telefon super... jedvo cekam sutra pa da vidim sta whiteboy ima za reci![]()
žestoki su mi svi novi modeli! SE kiks es!!!!!!!![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
neznam, ali meni su te tipke ruzne !
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Nista extra. Vise mi vuce na SL 45, Siemensov fosil.
Nis od toga.
´Ko prije umre, duze je mrtav!
Telefon je predobar
Mostovi okruga Peščenica
Slabo, slabo... Korak nazad iz SE-a
nemaš pojma lik.možda je sličnost u tipkovnici i nigdje drugdje.a tehnološki će bit jedan od jačih mobitela.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
tipke su mu nekak prevelike
Tipke zeznute.
Prije se spominjao pod nazivom T650. Kako to da je došlo do promjene?
Slažem se sve je odlično osim tipki, djeluju nekeko plastično i jeftino, ali to nije razlog da ne uzmem ovaj mob. ako budem nekim cudom imao love!
meni je telfast super, samo je pitanje cijena dali netko zna koja je ?
Mostovi okruga Peščenica
cijena bi off the record trebala biti u rangu cijene koju je imao T610 kad se je pojavio, možda malo viša...![]()
Kaj ti znas sta ce bit tehnoloski jace? Brijes....Poslao: gIK
nemaš pojma lik.možda je sličnost u tipkovnici i nigdje drugdje.a tehnološki će bit jedan od jačih mobitela.
To bi mi bilo ostvarenje sna ili tek utopija. U svakom slučaju nadam se da ceš nam to isto uskoro i službeno potvrditi!Poslao: whiteboy
cijena bi off the record trebala biti u rangu cijene koju je imao T610 kad se je pojavio, možda malo viša...![]()
![]()
I ja bi volio da cijena bude takva jer tada bi si mogao razmisliti o kupovini novog aparata.
Mostovi okruga Peščenica
Bookmarks