Cuo sam da postoji kod za prebacivanje novca s jednog moba na drugi.....
Jesam li dobo cuo ili je to levatska fora...ako je istina nek mi neko kaze hitnoooooooooooooooooooo....unaprijed hvala......
Cuo sam da postoji kod za prebacivanje novca s jednog moba na drugi.....
Jesam li dobo cuo ili je to levatska fora...ako je istina nek mi neko kaze hitnoooooooooooooooooooo....unaprijed hvala......
Prvi put cijem al ak je ziher istina sretno
btw: Dobro nam dosao![]()
da i ja prvi put cujem. ako tko zna nesto vise, nek javi
operateri su bili najavljivali tu mogucnost, ali mislim da to nije zazivilo.
MOzda ce decki iz Mobila znati vise, no kako se ovo ne tice samo Siemensa, misim da bi bilo dobro prebaciti ovu temu negdje drugdje...
maraschino - PTICICA
...Izvorno postao Dalmatino-ZD
...neko se fino našalio...nadam se da nisi nasjeo na tu foru...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Možeš nadoplatit nekom drugom račun.
da Eminem, ali kod nekih operatera postoji mogucnost prebacivanja dijela svog novca na neciji drugi racun - samo sto to treba biti omoguceno od strane operatera. No, mislim da se ovdje nije mislilo na to...
maraschino - PTICICA
...znam da postoji,ali i ja mislim da se ovdje ne radi o tome...Izvorno postao 3aTmr
Kod nas moze post-paid korisnik da posalje poruku operateru i on dopuni bilo koji pre-paid.Maximalna dopuna je 1/2 prosecnog mesecnog zaduzenja valjda.Super je fora kada ti neko dodje u goste i ti mu uzmes tel. kao da vidis sta ima na njemu![]()
Interesantno!
a to me podjseća na davne dane kada sam imao nokiu 3210 pa smo mijenjali onaj broj sms centra...i pičili slat poruke ko mutavi i to besplatno....dan...dva...tjedn...jednom sam imao norveški broj i malo duže od tjedan i nešto je trajao..nikada mi to nije došlo na naplatu....haaah! a dnevno sam cijelu bateriju maltene potrošio kolko sam pisao poruke 8) A viš niakd se nisam raspitao o tome..kako to? i zašto baš nokia...a recimo na siemensu nije išlo!
TKo kaže da nije išlo? Ja sam sa Siemensa slao besplatne sms-ove...
a kako to je li samo promijenis broj centrale i saljes poruke sa iste te kartice ili kako vec???Izvorno postao FaberOSK
Cuo sam ja dosta o tome, cak da postoji i neki kod koji zboravi na 5 min koliko si poruka poslao pa tako da mozes slati 5 min gratis
###1410989180026
Ma to je sve bezveze ja znam kad su pricali da ima jedno mjesto i tu kad stanes besplatno mozes razgovarati![]()
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
ma ja sam cuo neku pricu sad neznam jel istina..da se to moze sa N3510i kao da ona ima onaj neki novcanik stali je vec neznam kako je na engleski ali da se moara znat pin od tog kojeg uzimas------samo uzmes mob (svoj)-znas zrtvin pin i utipkas prvo svoj valda onda zrtvin onda iznos novca do 1/2 od zrtvinog racuna i.....
Moze Se S Jednog Bankovnog Racuna Na Drugi S Mobom Poslat Lova
stanga
ja se sjecam kad se u vipu na 3-4 dna moglo besplatno razgovarati.. u covjece prico sam s legosima po 12h na mob..cak smo svi drzali mobove na punacima i pricali..) e to su bili dani.
moglo se puuuuno,puuuno dulje razgovarati samo je posljednjih dva-tri dana priča procurila i onda kjuzo-gotovo.Izvorno postao khideg
dobar grah daleko se čuje
da se take stvari bar ponove!zvao bi sve što znam,u njemaču i tako!napravio bi turneju razgovora po svijet(dok bi išlo)
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
što se tiće prebacivanja svote s računa na račun razmislite malo. stvaite se u poziciju operatera pa jel bi onda dozvolili da se 100 kn seljaka s broja na broj i dijeli. Pa naravno da je operateru u cilju da što više ljudi troši što veći iznos. Mislim da ta prića sa seljakanjem novca s računa na račun nikad neće zaživjeti. Barem s Prepaid računa na drugi Prepaid. Za tekučeg na Prepaid radi.
Meni se to dogodilo slucajno.Ubacio sam svoju
vip karticu(s 18kn) u tudi Siemens i ukljucio se na vipovu stranicu da pregledam svoju e_postu kad sam zavrsio vratio sam staru karticu vipovu(oko 6kn.) natrag u Siemens.Kad sam ukljucio telefnn nakon unosa pina doslo je do kratkotrajnog zamrzavanja i nakon toga sam se nakratko spojio na istu stranicu(vodofane live) i odmah se isljucio.Nakon toga je stanje na toj kartici bilo kao i na mojoj.Nije mi bilo jasno ali je istinito.
Jedno sta sam cuo je za Bugarsku da imas kod kad zoves nekoga da se njemu sa racuna skida lova to jest da on placa tvoj pozvi..
...eto, već duže vrijeme je omogućeno (kod Vipa) da se novac šalje na drugi broj...
U t-mobileu je to mogoće ja često sa računa moga starog sebi kupujem bonove od 25kn
There are no shortcuts in evolution.
moguce je sad i kod jednih i kod drugih s time da nisam upoznat dali Tmobile nudi sa prepaida na prepaid prijenos love. a vip lijepo zaracuna proviziju ali trajanje racuna cini mi se ostaje isto.
u pravu si sto se tice vipa ljepo ti uzme 3% ili minimalno 10kn...rok trajanja isti..Izvorno postao KaKaV NeReD
da može se, kupi ti frend bon i pošalje na tvoj mob onaj 14-o znamenkasti broj... i eto s jednog na drugiIzvorno postao Dalmatino-ZD
broj je bio i na njegovom mobu i na tvom... i još k tome ukucaš kod i imaš para
![]()
Seriously?
Bookmarks