ne kuzim, kada god zelim slikati sa kvalitetom 1 ili 2 mpx neda mi zumirati, kaze: zumiranje nije dostupno u ovom nacinu rada![]()
zna li itko o ceu je rijec?
ne kuzim, kada god zelim slikati sa kvalitetom 1 ili 2 mpx neda mi zumirati, kaze: zumiranje nije dostupno u ovom nacinu rada![]()
zna li itko o ceu je rijec?
Pa zar to nije logicno sto kaze... Tvoj mob nema opticki zoom pa da bi ti mogao zumirati kao pravi fotoaparat.. a on moze samo na kvaliteti od VGA ili 640x480 pixela.. a iznad toga nebi mogao.. to nije nikakav problem.. nego mobiteli to nemogu..JOS..
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
to je i kod mog k750 bilo dok je bio bandiran, kad sam stavio od w800 onda je mogao zoomirat ali nije mogao slikat s zoomom, mislim jos uvijek ne moze.
tako valjda i kod tebe.
i iskreno mislim da si se zeznuo sto si kupio taj fon.![]()
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
nije istina!moj k750 je stariji i moze zumirati na rezoluciji od 2 mpx.dok mi prijatelj ima novijeg koji na toj rezoluciji ne moze zumirat zato sto noviji k750 imaju drugaciji batch file u kameri i to je hardver limitation i ne moze se maknuti nikako cak ni stavljanjem novog softa.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Zadnji uredio wildbabe : 19-05-2007 u 10:56
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
ne,to mogu samo nekoliko prvih serija k750/w800,mjenjanje drivera i softa ne pomaze,jedini nacin je flashanje eeprom-om sa nekog jako starog k750/w800 koji je imao tu funkciju
(za flashanje eeprom-a potreban je servisni kabel)
ali zasto se uopce zamarati time kad digitalni zum samo dodatno unistava sliku koja tak ionak nije neke kvalitete![]()
i moj w810 može zumirati do 4x i slikati, čak i kad je podešen na 2mpx. samo što je to digitalni zoom i njime se ne dobije baš kvalitetna slika tako da ga nikad ne koristim.
@BooDla
ako već hoćeš samo jedan dio slike, imaš i drugu opciju: nakon što je slika već spremljena izreži samo onaj dio koji ti treba i dobit ćeš istu stvar koju bi dobio s digitalnim zoomom.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
I moj w800i slika na 2 mpx na 4x dig zoom...neznam šta bi bilo!
a mijenjanje drivera za kameru NECE POMOCI!Pa jesam VEC naglasio da je to hardversko ogranicenje!!!
Digitalni zoom izmislja piksele prema okolini pa je to vise unistavanje slike nego zoomiranje.
neznam zast na jednim SE stave zumiranje na najvecim rezama a na nekim ne.
a to ti je sonyericsson politika.
AFAIK, na starijima je toga bilo, ali valjda su skuzili da je to samo unistavanje slike, pa su u novijima izbacili digital zoom i stavili crop zoom (to je ono da ne mozete zumirat na najvecoj rezoluciji, samo na nizima).
ma sta se time uopce zamaramo.nebi da su izbacili opticki zoom![]()
Znate šta će bit napravili su one ciber-shot i walkman pa da walkman mobovi nemaju kameru ko ciber shot to maknuli kako bi se više ovi drugi prodavali...heheh...![]()
E blizzard ajd mi reci kak na w800i cid36 red stavit one drivere za display kameru...sa xs++ ili farom?![]()
@darac os, pomocu FAR managera....
da ali u koji folder i kak se spoji uopče na far nisam dugo radio s njim tak da neznam!
EDIT: vidi šta mi piše kad pokušam spojit mob: Fatal error while ReadCID!
error code:0
Šta SAD???![]()
Zadnji uredio darac_os : 21-05-2007 u 17:12
Nisam niti ja dugo radio s FAR-om i ne bih te htio zahebati, najbolje pitaj blizzarda....
pa trebas mi dat informacije koji cid i koji color moba.
disp drv,cam drv i acoustic ide ja mislim u ifs/settings/acoustic,display,camera naces taj folder negdi tu![]()
E sad sve radi sad samo ja to kopiram u taj direktorij...i to je to...ili moram nešt i editirat??
Bookmarks