Svjestan sam da u kazni piše da ne postoji mogućnost žalbe, ali želim napisati svoje mišljenje o ovome i ovo mi se učinilo kao najprikladnije mjesto.
1. Kaznu prihvaćam i ne pada mi na pamet moliti nekoga da mi skine kaznu ili nešto slično, ali mi je malo smiješna sljedeća stvar: nova pravila oglasnika stupila su na snagu 17.05. i ja sam ih se odlučio pridržavati i smanjiti svoju aktivnost u oglasniku (što se i vidi jer od tog datuma nisam otvorio nijedan oglas), ali sam svejedno kažnjen zbog svojih prethodnih oglasa. Pa moglo me se barem prije upozoriti na neki način, a ne ovako "podmuklo" djelovati.
2. Istina je da je velika većina mojih tema otvorena u oglasniku, ali je također istina da se ZNAM služiti pretraživanjem i NE otvaram bez potrebe nove teme kad je velika vjerojatnost da je to što mene zanima već negdje spomenuto. Dakle mogao sam i ja otvarati svakakve teme i onda bi udio tema iz oglasnika u ukupnom broju tema bio znatno manji.
Eto toliko od mene, jednostavno sam imao potrebu reagirati na ovu kaznu.
EDIT: Samo da još dodam ovo, smatram da je bolje da članovi foruma kupuju mobitele od ljudi koji su se već dokazali kao ozbiljni trgovci i u koje mogu imati potpuno povjerenje.

dosta mi je , tu se ne smije chatat, još ću zaradit neki banić.
...kaj bude jos kasnije?

Bookmarks