Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 12 od 12

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2005
    Godina
    39
    Bodovi
    7.688
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.688, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ID: 10090 - zabrana pristupa podforumu Oglasnik - vladobrad

Svjestan sam da u kazni piše da ne postoji mogućnost žalbe, ali želim napisati svoje mišljenje o ovome i ovo mi se učinilo kao najprikladnije mjesto.

1. Kaznu prihvaćam i ne pada mi na pamet moliti nekoga da mi skine kaznu ili nešto slično, ali mi je malo smiješna sljedeća stvar: nova pravila oglasnika stupila su na snagu 17.05. i ja sam ih se odlučio pridržavati i smanjiti svoju aktivnost u oglasniku (što se i vidi jer od tog datuma nisam otvorio nijedan oglas), ali sam svejedno kažnjen zbog svojih prethodnih oglasa. Pa moglo me se barem prije upozoriti na neki način, a ne ovako "podmuklo" djelovati.

2. Istina je da je velika većina mojih tema otvorena u oglasniku, ali je također istina da se ZNAM služiti pretraživanjem i NE otvaram bez potrebe nove teme kad je velika vjerojatnost da je to što mene zanima već negdje spomenuto. Dakle mogao sam i ja otvarati svakakve teme i onda bi udio tema iz oglasnika u ukupnom broju tema bio znatno manji.

Eto toliko od mene, jednostavno sam imao potrebu reagirati na ovu kaznu.

EDIT: Samo da još dodam ovo, smatram da je bolje da članovi foruma kupuju mobitele od ljudi koji su se već dokazali kao ozbiljni trgovci i u koje mogu imati potpuno povjerenje.
    Zadnji uredio vladobrad : 22-05-2007 u 11:45

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    May 2003
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovo sa retroaktivnim djelovanjem JE stvarno malo bezveze.. Dies a quod non computatur in termino je pravni i zakonski izraz; kazna se trebala donijeti ako se "prekrsaj" ponovi *nakon* donijetog pravila. Ovako su stradali svi..

Ne znam cija je to ideja, ali nije dobra...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran250 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S 8
    Operater
    ,E-plus,ortel.de
    Godina
    50
    Bodovi
    11.242
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.242, Nivo: 25
    Bodovi: 11.242, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 54,0%
    Ukupna aktivnost: 54,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ::diaboliq:: Pregledaj post
    Ovo sa retroaktivnim djelovanjem JE stvarno malo bezveze.. Dies a quod non computatur in termino je pravni i zakonski izraz; kazna se trebala donijeti ako se "prekrsaj" ponovi *nakon* donijetog pravila. Ovako su stradali svi..

Ne znam cija je to ideja, ali nije dobra...
    Slažem se.Kako bi bilo da vlada donese zakon da se kazne npr.za brzinu,povečaju na 1000 kn,i onda onima koji su imali u zadnje dvije godine tih kazni naplati razliku...Nisam dugo ovdje i još se nisam na ništa tužio,al ovo je malo čudna odluka..Ja ne postam puno u oglasniku tako da ovo nema veze sa njime već moje opčenito mišljenje.
    I feel the need -the need for speed!!!!!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    e66
    Operater
    505 s crtom
    Godina
    35
    Bodovi
    23.824
    Nivo
    37
    Bodovi: 23.824, Nivo: 37
    Bodovi: 23.824, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja se u potpunosti slažem diabolikom "Dies a quod non computatur in termino" stvaro je glupo da se neko sad kažnjava za stare prekršaje

zamislite da vas sad kazne jer ste prije 3 godine imali 0.4 promila u krvi i da sad trebate platit 700kn

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran500 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.132, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dobro, ja kužim o čemu se radi. ali i ne kužim kakva je panika u pitanju. Pa nitko nije dobio BAN, nego mu je jednostavno onemogućeno postanje u samo u oglasniku. imaju pravo postat svugdje u forumu, osim tamo. to nije retroaktivno nego teče od sad, ne znam kolko dugo, pa će opet poslije postat oglase u malo manjem broju. ne kužim čemu tolka frka?? nemam kaj koga podržavat ili ne.
    Pokušaj staviti pristojniji potpis!
    Sljaka!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2005
    Godina
    39
    Bodovi
    7.688
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao AutoXpert Pregledaj post
    nego mu je jednostavno onemogućeno postanje u samo u oglasniku
    Nije onemogućeno samo postanje, nego pristup oglasniku. Ali to je sad nebitno.

Da se vratimo na temu... Razumni ljudi su naravno stali na moju stranu i cijenim to. Neće svijet propasti ako me ne bude mjesec dana u oglasniku, ima dosta drugih oglasnika koje koristim i oni koji su već poslovali sa mnom i znaju što mogu očekivati od trgovine sa mnom mogu me potražiti tamo. Samo sam razočaran da me se bez ikakve prethodne najave ili opomene kaznilo zbog nečega što je do prije par dana bilo sasvim regularno, s tim da nisam ponovio prekršaj od kad su nova pravila donesena.
    Zadnji uredio vladobrad : 22-05-2007 u 12:00

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vladobrad Pregledaj post
    Nije onemogućeno samo postanje, nego pristup oglasniku. Ali to je sad nebitno.
    pregledavat oglasnik možeš i kao "gost". ne trebaš se ulogirat. kad skupiš 500 postova, neće ti trebat oglasnik, nego ćeš moć mijenjat, kupovat i prodavat... dosta mi je , tu se ne smije chatat, još ću zaradit neki banić.
    Sljaka!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    E51
    Operater
    le VIP
    Bodovi
    10.887
    Nivo
    25
    Bodovi: 10.887, Nivo: 25
    Bodovi: 10.887, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    to se trebalo stvarno drugacije napravit.....ako je netko misljene da se pre puno sudjelu u oglasniku nego u glavnom forumu onda mora dobit upozerenje ili info da su se pravila promenula.....

sorry,ali covjeka jednostavno zatvoriti,samo zato sto je nekaj novog onda je to meni jako cudno sta se ovdje desava..

prvo je bilo,da nesmes u oglasnik ako nemas najmanje(mislim 35postava) a sada da ako glasavas u oglasniku si banan... ...kaj bude jos kasnije?

pa povisite postave za oglasnik na 500 ili da se smije po clanu najvise 10 u mjesecu glasavat(limit) .....a ne jednostavno ovako obradit...

molim da se druga resenje nade za ovo....svi koji su od oglasnika banani pustite sa obzirom,da smo ipak clanovi koji dulje vremena ovdje jesmo,a ne od jucer...

POTPIS.....OTVORITE NAM OGLAS NAZAD
    Moj stari nick je bio: nokman

Banned
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    N3210, N90, N95
    Operater
    vip poslovna t.
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao AutoXpert Pregledaj post
    dobro, ja kužim o čemu se radi. ali i ne kužim kakva je panika u pitanju. Pa nitko nije dobio BAN,
    glavno da je vjeko dobio ban

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dzlobec Pregledaj post
    glavno da je vjeko dobio ban
    zlobec - očito nisi upućen da ja s tim nemam veze. čitaj postove i teme do kraja.
    a što se ove situacije tiče, modovi su mogli jednostavno zabranit pristup i niš nikom ne reć, nego kad ko pita reći "nekaj ti nije u redu s compom ili postavkama".
    Sljaka!

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bimbi Pregledaj post
    Za vrijeme trajanja kazne, korisnik kojemu je ona dodjaljena moze nesmetano i bez ogranicenja djelovati u svim ostalim podforumima.

Takodjer, prema gore navedenim pravilima, zalba na ovu odluku nije moguca, jer se ona prije dodjele, detaljno analizira i razmatra, te je za njenu dodjelu potrebno odobrenje dva od tri moderatora podforuma Oglasnik i barem jednoga administratora.
    Koji dio od gore citiranoga (navedeni tekst se nalazi u svakoj od tema u kojima se obznanjuje udaljavanje forumasa sa podforuma Oglasnik) nije jasan?

Korisnici o kojima naklapate nisu dobila BAN, vec im je samo onemogucen pristup Oglasniku i to na mjesec dana.

Ako nakon toga jos budu pokazivali interes za forum, biti ce im ponovno vraceno pravo sudjelovanja u Oglasniku, pod uvjetom da im isti ne sluzi kao poligon za sverc.

Zalbe na ove mjere nisu dopustene i za to ima dobrih razloga:

1. nitko ne moze pobiti cinjenice koje se vide iz popisa tema svakoga od tih forumasa (jasno je da im je sudjelovanje na forumu bilo motivirano jedino kupnjom i prodajom)

2. udaljio te clanove iz Oglasnika nisam iskljucivo ja svojom samovoljom, oko tih mjera se slozila vecina tima koji vodi forum, aktovnost svakoga od kandidata se detaljno analizirala, i u konacnici dovela do udaljavanja, stoga nitko od ljudi koji su sudjelovali u procesu nece promijeniti misljenje

Sve teme sa zalbama na doticnu tematiku zakljucavam, a uskoro ce biti i obrisane.

Svaka nova otvorena, a da se tice ovoga, rezultirati ce kaznom za inicijatora, a po potrebi i za sudionike.

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2004
    Mobitel
    Galaxy S4 I9505
    Operater
    V)(P
    Bodovi
    22.664
    Nivo
    36