odi na stranicu hg spota kupi neku nvidia koja ima 256 rama barem 128 bitna i neces pogrijesiti.
Moze neka preporuka, koju grafu uzeti za oko 400-500kn a isto tako i koju zvucnu za 500kn? To se odnosi na polovne komponente...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
odi na stranicu hg spota kupi neku nvidia koja ima 256 rama barem 128 bitna i neces pogrijesiti.
Ja ti predlažem GeForce 7600 GT, meni jako dobra grafička, dođe oko 1000 kn.
Koliko bi para dao za grafulju???
uu.... malo zam bzzzzzzzzz.... prozujio... Tek sad vidim da nisam napisao...
Grafa treba biti AGP (da moze vrtiti nfs carbon - jedan od prijateljevih zahtjeva), zvucna treba biti onako nesto da moze sposluziti za kucni studio...
Dakle, grafa do 500 kn koja bi bila sposobna vrtiti NFS Carbon??
Uuuu...jako teshko.
Na kupnju nove grafe mozhesh slobodno zaboraviti.
Preostaje ti jedino...neshto polovno. A i tu ti je izbor jako ogranichen tom svotom novaca.
Hmm...500 kn...polovno....
Za tu lovu se sigurno mozhe nachi kakva radeonka 9800pro, ali...i ona vech gubi dah s novijim igrama. Sljedecha koja bi mogla uchi u kombinaciju jest...6600GT ili pak 7300GT (oboje polovno).
A osim toga....eventualno kakva 7600GS ili X1600, ali nemoj rachunati da che ichi i garancija uz te grafe. Sve na AGP-u, pa chak i polovno je - skupo.
imas u HG spot za 543 kn grafičku
VGA AGP GAINWARD, Ultra/1760 TV/DVI, GeForce 6600, 128 MB, tv-out, DVI
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=15771
neznam je li dobra za nfs carbon
¸¸,ø¤°´`°¤ø,¸¸---===][XXX][===---¸¸,ø¤°´`°¤ø,¸¸
Pa pise da hocu polovnu grafu i i zvucnu... Ja sam razmisljao o kupnji 6600gt ili x1600 (mozda x1650 ak bi se naslo za toliko para) ili lega mi nudi obicnu 6600 sa 256mb, pa jos nisam siguran...
Onda ipak prije...kakvu polovnu 6600GT prije nego 6600 vulgaris.
Moglo bi ih se nachi i sa poneshto garancije.
A
X1600, X1650, 7600GS hmm....teshko, jaako teshko. Jedino ako se potrefi, pa netko u nuzhdi prodaje (s tim da na garanciju mozhesh - zaboraviti). A opet...nikad se ne zna![]()
Ma i razmisljao sam o 6600gt, al sad su u ponudi cijelo vrijeme pci-e, a jako malo ima agp-ica... Pa vidit cemo, zavisi sta uleti...
Samo moze netko nabaciti usporedbu 6600 obicna, 6600gt i x1600...
x1650 i soundblaster neku zvucnu, imas jako dobrih Sound Blaster Audigy kartica za te novce
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
kupio 6600gt za 350kn, a lega odustao od zvucne, ostao bez para...
Moze lock ove teme...
kad zatreba, na vlastiti zahtjev otvaram ponovo.
Bookmarks