upali i ugasi kompjuter i mora ga prepoznati ako usb je ustekan ...
Kupio sam USB kabal i kompjuter mi ga nikako ne prepoznaje, u MOBILE PHONE MONITORU imam samo opciju COM 1, i COM 2, nigdje USB, pa ga onaj program dial-up od sonya ga nikako ne prepoznaje. Pomozite, ako ništa da vratim USB i uzmem serijski kabel............
cvita
upali i ugasi kompjuter i mora ga prepoznati ako usb je ustekan ...
chevapi for men
koje windowse koristiš? XP ga odmah sam prepozna, 98 i ostatak odi u 'My Computer' i tamo ćeš ga vjerojatno imati...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Pa USB ti je COM samo moraš skužiti koji. Su ti instalirani USB-ovi???
Ako nisu uzmi CD od matične i instaliraj ih.
Imam ove programe: Phone Monitor, SEND FILE, FLOAT i one s originalnog CD-a. Problem je što u PHONE MONITORU imam opcije za portove: COM 1 i COM 2, nigdje USB. Koristim Windowse 98, on ga prepozna pri restartu, i onda traži instaliranje drivera, ja stavim CD i niš,........
cvita
ok USB je COM, ali USB su instalirani. I u Phone monitoru i ovom programu sa Sony-eva cd-a ne prepoznaje mi mob
cvita
USB=COMxy. Moraš saznati koji com ti je taj USB koji koristiš za spajanje. Ako nije ni jedan od njig moraš instalirati USB kako sam gore opisao.
probat ću, pa ću doći ako ne bude efekta
cvita
u phone monitoru napravi "reserve" kod com porta1 !......
ma jesam ''reserve''-o ga, ali Sony Ericsson Dial-up Networking wizard ga neće da nađe........ nikako
cvita
Banana covjece! Ak je to sve istina (a je) onda je USB za mob u kurcu.
´Ko prije umre, duze je mrtav!
ma odustao sam, vratio sam USB, i uzet ću bluetooth
cvita
Pametno...
´Ko prije umre, duze je mrtav!
Bookmarks