Evo nije bas tema za usporedbu mobitela ali htio bi si kupiti neki mobitel koji ima ful dobar mp3 player...imao sam k750 i zvuk je bio ok na hpm70...jos s blizzardovim driverima nisam slusalice nikako skidao...i onda budala prodao sam k750...
imao sam d600, sad trenutno n70 ali nije to,to...prema k750(w800) zvuk je ko da ti neka baka s placa ide izvoditi live g 'n' r ili veseli tamburasi idu reppati 50 centa...mislim...nije zvuk ocajan...ali stvarno meni je...dobro d600 je imao ful dobre zvucnike vanjske ali h-free ne bash...ugl jeli se npr isplati uzeti m600 ili p990 ili tako neku malo poslovnu klasu a da je oko 1500kn...ugl predlozite nesto...
trenutno slusam mjuzu preko svog multimedia companiona aka hp ipaq rx3715 al me zivciraju moje sony sluske iako sam ih platio 150kuna
znaci ovako.taj moj trazeni mob bi trebao imati ful dobar mp3 player, ostalo me ne zanima...e i da po mogucnosti ima dasak poslovne klase...zato i jesam bio naveo m600...kamera uopce nije vazna jer ju koristim svake prijestupne

Odgovori uz citat

Bookmarks